GLUMICA U OSMOJ DECENIJI ZAPALILA OSKAR IGRANJEM OKO STOLA: Prodrmala kukove i pokazala šta ume! Internet se USIJAO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

DOBILA APLAUZ

GLUMICA U OSMOJ DECENIJI ZAPALILA OSKAR IGRANJEM OKO STOLA: Prodrmala kukove i pokazala šta ume! Internet se USIJAO! (VIDEO)

Pop kultura -

Glen Klouz (74) posle osam nominacija i nijedne pobede na dodeli Oskara nije postala ogorčeni gubitnik. Naprotiv, raduje se pobedama svojih kolega i na prestižnom događaju uživa i zabavlja se.

U dugim pauzama ceremonije Oskara, između proglašenja pobednika po kategorijama, prisutni nominovani i filmski radnici zabavljali su se mini-igrama. Jedna od njih bila je - pogodi koja je pesma.

Glen Klouz
foto: Printscreen

Prezenterka Lil Rel Hoveri pitala je prisutne - da li je naredna numera nominovana za Oskara, da li je dobila Oskara ili ništa od ponuđenog. Posle nekoliko netačnih odgovora mikrofon i kamera su bili usmereni na Glen Klouz koja je pogodila hit iz 1988. godine "Da Butt" od E.U.

Kako bi dokazala koliki je fan numere, ustala je i zaigrala ispred stola.

Glumica je prodrmala kukove i pokazala veštine tverkovanja na opšte oduševljenje prisutnih koji su je pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Još jednom Klouz je otišla kući bez Oskara, a uspela je da pobedi.

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

00:27

MILICA TODOROVIĆ POKAZALA KAKO ODRŽAVA LINIJU: Pevačica skinula 15kg, a evo kako izgleda dok VEŽBA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track