JELENA VELJAČA ŠOKIRALA: Sa 20 godina sam imala POLNO PRENOSIVU BOLEST! Glumica dugo krila istinu, a sada sve OTKRILA! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

ODLUČILA DA ISPRIČA SVE

JELENA VELJAČA ŠOKIRALA: Sa 20 godina sam imala POLNO PRENOSIVU BOLEST! Glumica dugo krila istinu, a sada sve OTKRILA! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Jelena Veljača oglasila se na svom Instagram profilu i tom prilikom je priznala da je kao dvadesetogodišnjakinja imala HPV (Humani papiloma virus), polno prenosivu bolest.

"Bila sam dvadesetogodišnjakinja i nisam znala što HPV znači. Godinama sam se borila s upalama i lošim nalazima, dok nisam upoznala pravu ginekologinju koja mi je i promenila i spasila život pravom terapijom i pravovremenom reakcijom. Ali, samo njoj dugujem svoje zdravlje, dete, mir, i odlične papa nalaze već 15 godina", rekla je ona i dodala:

"Mnoge devojke i dan danas ne znaju što je HPV, ali ovakvi momenti mira kao ovaj sa slike od prošlog vikenda postaju nemogući jer se boriš sa strahovima, infekcijama, teskobom", napisala je na Instagramu.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:03

ZATEGNUTA KAO PRAĆKA! OKRENULA SE I POKAZALA OBLIKOVANU ZADNJICU: Nataša Rodić znojava, ne izlazi iz teretane i naporno TRENIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track