VODITELJKA SLAGALICE OTKRILA NAJVEĆI BLAM U SVOJOJ KARIJERI: Ostala je bez teksta i nije mogla da VERUJE šta joj je takmičar REKAO
Foto: Printscreen/RTS

podsetila se

VODITELJKA SLAGALICE OTKRILA NAJVEĆI BLAM U SVOJOJ KARIJERI: Ostala je bez teksta i nije mogla da VERUJE šta joj je takmičar REKAO

Pop kultura -

TV Slagalica je već 28 godina jedna od najgledanijih emisija na malim ekranima u našoj zemlji.

Voditeljka Milica Gacin je izuzetno ponosna i zadovoljna što je već šest godina deo tima ovog kviza.

Milica Gacin, Slagalica
foto: Printscreen/RTS

- Uživam u svakom snimajućem danu, u svim segmentima procesa rada a pre svega se trudim da budem dobar domaćin takmičarima, kako im trema ne bi odmogla. Nastojim da budem što bolja i razmišljam isključivo o tome kako da doprinesem emisiji jer sam svesna da radim najpopularniji kviz u domaćem medijskom prostoru - kaže Milica Gacin.

Na pitanje koliko je “TV Slagalica” izgubila odlaskom “alfa i omege” ovog projekta Milke Canić, voditeljka je imala odgovor.

- Nesporno je da je Milka Canić svojim znanjem, harizmatičnošću, lepotom i vedrinom dugi niz godina bila simbol „TV Slagalice“. Mnogo joj se dopadala moja odjava “želim vam svako dobro” i upravo zbog sećanja na nju, izgovaram je na kraju svake emisije. Današnji tim čine fantastične kolege koje svoj deo posla rade najbolje moguće zbog čega naša emisija napreduje i iz dana u dan je sve bolja. Gledaoci vole “TV slagalicu“ zbog formata ali i zbog toga što u našem kvizu nema improvizacija. Svi smo svesni da stvaramo jedinstven kviz koji je na vrhu liste najuspešnijih kvizova.

Podstila se i nekih zanimljivosti sa snimanja, kao i blama koji je tada doživela.

- U jednoj emisiji učestovao je mlad takmičar potpuno koncentrisan na kviz, nesvestan početka emisije i predstavljanja. Kada sam mu postavila prvo pitanje, odgovorio je iskreno:”Izvinite, nisam vas slušao!”

Milica je pričala i o izazovima i željama.

- Uvek postoje formati u kojima se stiče novo iskustvo. Suština televizije je prenos uživo kako se i realizovala nagradna igra “Uzmi račun i pobedi“ koja je dala prostor da se pokaže sva lepota i zahtevnost mog voditeljskog posla.

Na pitanje da li su ovo njene najbolje godine, Milica je imala spreman odgovor.

- Apsolutno jesu. Ako nas ova situacija nije naučila da budemo svesni svakog trenutka i da vrednujemo to što imamo, ništa neće. Život čine najkrupnije i najvažnije činjenice: zdravlje, porodica, odnosi s ljudima, posao i materijalna stabilnost. Znam da će se mnogi uhvatiti za ovo poslednje, ali ako imate sve prethodno, bićete u situaciji da stvarate materijalno.Ništa se ne može postići ako nismo zadovoljni. Sreća raste s godinama kad znate da je stvarate, zato su ovo moje najbolje godine.

(Kurir.rs/A.M./Blic)

Bonus video:

00:11

BAHATO DA NEMA DALJE! Ana Korać izvela PSA u ekskluzivni restoran: Za sebe BIFTEK, a njemu belo grilovano (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track