OVO JE NOVA DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA: Još jedna prelepa Ruskinja, a evo čime se bavi! Svi primetili da je ISTA KAO SVE BIVŠE
Foto: Printscreen/Instagram

OVO JE NOVA DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA: Još jedna prelepa Ruskinja, a evo čime se bavi! Svi primetili da je ISTA KAO SVE BIVŠE

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković navodno ima novu devojku, a u pitanju je ruska plesačica Arina Vološina.

Miloš Biković je na poziv režisera Nikite Mihalkova otputovao u Moskvu kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, i dok ruski mediji pišu o njegovim uspesima na poslovnom planu, Miloš vreme provodi u nikad lepšem društvu.

Glumac je snimljen na večeri magazina "InStyle" u društvu atraktivne ruske plesačice Arine Vološine, koja je njegova nova devojka.

Arina je šampionka u plesu i do sada je osvajala brojne nagrade.

Kako se dalje navodi, lepu Ruskinju na Instagramu prate sve Bikovićeve drugarice, koje joj ispod fotografija ostavljaju brojne komentare.

Tokom zime, Miloš je sa svojom izabranicom bio na zimovanju sa prijateljima sa klase, ali se ovim povodom za domaće medije još uvek nije oglasio. Ono što su mnogi primetili jeste da liči na njegove bivše devojke.

Poslednja devojka koju je Biković predstavio javnosti bila je manekenka Barbara Tatalović, sa kojom je raskinuo krajem 2019. godine.

Barbara Tatalović, Miloš Biković
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, jedna od njegovih prvih devojaka, sa kojm se zabavljao još na fakultetu, bila je glumica Anja Alač. Kćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, osvojila je Miloša svojom vanvremenskom lepotom.

I sledeća devojka Miloša Bikovića bila je sa Fakulteta dramskih umetnosti, glumica Brankica Sebastijanović. Kad su se zaljubili, ona je još uvek studirala, a on je tek započinjao uspešnu filmsku karijeru. Počeli su da rade zajedno, a prvi projekat bilo je film, kasnije i serija, "Samac u braku", u kome su tumačili bračni par.

Miloš Biković, Brankica Sebastijanović
foto: Damir Dervišagić, Dusan Milenković

Miloš brzo počeo da snima u Rusiji, pa je njegovo srce osvojila jedna Ruskinja i to svetski priznata lepotica, manekenka Saša Lus.

Mada je izgledalo da je Saša Milošu slomila srce, glumac je brzo pronašao utehu u naručju još zanosnije Ruskinje, opet plavuše, mlade glumice Aglaje Tarasove.

kurir.rs/story

Bonus video:

00:14

MILOŠ BIKOVIĆ POKAZAO ŠTA RADI U SEOSKOM AMBIJENTU! Glumac snimkom raznežio mnoge, uživa u društvu životinja: Jednu je i NAHRANIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track