Najnovije vesti

JELI SMO NA KARTONSKOJ KUTIJI, 2 VILJUŠKE I 2 KAŠIKE, U IZNAJMLJENOJ SOBI: Radoš Bajić o teškom periodu sa suprugom Milenom (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

PRISETIO SE POČETKA

JELI SMO NA KARTONSKOJ KUTIJI, 2 VILJUŠKE I 2 KAŠIKE, U IZNAJMLJENOJ SOBI: Radoš Bajić o teškom periodu sa suprugom Milenom (FOTO)

Pop kultura

Glumac Radoš Bajić prisetio se kako je to bilo na početku veze sa suprugom Milenom sa kojom je skoro pet decenija zajedno.

On je na svom instagramu ostavio emotivnu fotografiju, kao i Mileninu fotografiju iz mlađih dana.

"Na današnji dan, 4.maja 1973. godinu upoznao sam prelepu Milenu Bjelić koja će posle 3 godine postati Bajić... Ručak na kartonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba sa upotrebom zajedničkog kupatila - borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav koja traje do danas... Na mnogaja ljeta...R", napisao je Bajić.

Inače, Radoševa supruga vodila je bitku sa opakom bolešću, a on joj je tada bio najveća podrška. 

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Radoš Bajić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B. 

Bonus video:

Radoš Bajić pokazao deo svog RAJA
00:59

Radoš Bajić pokazao deo svog RAJA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...