USPEH MILOŠA BIKOVIĆA NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM NI SLAVNOG GLUMCA: Antonio Banderas poslao MOĆNU poruku i ODUŠEVIO sve! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen YT

svaka čast

USPEH MILOŠA BIKOVIĆA NIJE OSTAVIO RAVNODUŠNIM NI SLAVNOG GLUMCA: Antonio Banderas poslao MOĆNU poruku i ODUŠEVIO sve! (FOTO)

Pop kultura -

Miloš Biković već godinama gradi filmsku karijeru i u Rusiji.

Sudeći po mnogim činiocima, on je na dobrom putu uspeha, a da je tako potvrđuju i brojne pohvale koje dobija na skoro dnevnom nivou.

Domaći, a i ruski mediji o Milošu Bikoviću pišu isključivo u superlativu, što mladom glumcu veoma prija.

Pre samo dve godine ostvario je nešto o čemu svaki glumac mašta. On je, naime, 2018. godine snimio film sa proslavljenim španskim glumcem Antoniom Banderasom "Izvan granica realnosti" u kojem njih dvojica imaju glavne uloge.

Film je naišao na sjajne kritike, a snimljen je na engleskom jeziku za rusko tržište. Radnja filma odigrala se u nekoliko evropskih metropola, a za ulogu pljačkaša kazina s natprirodnim moćima Biković je dobio svoju prvu nagradu, za otkriće godine, i to na festivalu Los Anđeles - Italija.

Zasigurno je da su Banderas i Biković nakon snimanja ovog filma ostali u dobrim odnosima, što dokazuje i Banderasov komentar ispod poslednje Bikovićeve objave.

Miloš Biković, Antonio Banderas
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:27

MILOŠ IMA ČAK 10 MAČAKA! Pored toga ima superzanimljiv posao, a evo kako na to reaguju njegova supruga i majka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track