POSLEDNJI POZDRAV FEĐI STOJANOVIĆU: Glumac će biti kremiran u Novom Beogradu, poznat je i datum
Foto: Nemanja Nikolić

tuga

POSLEDNJI POZDRAV FEĐI STOJANOVIĆU: Glumac će biti kremiran u Novom Beogradu, poznat je i datum

Pop kultura -

Glumac Feđa Stojanović, koji je preminuo u sredu 5. maja, biće kremiran u subotu, 8. maja 2021. godine, u Novom groblju u Beogradu.

Kremacija slavnog glumca Feđe Stojanovića zakazana je u 14:45 časova.

Feđa Stojanović
foto: Nemanja Nikolić

Stojanović je krajem prošle godine imao operaciju, kada mu je zbog tumora odstranjen jedan bubreg. On je u bolnici proveo nekoliko dana, da bi potom bio pušten na kućno lečenje. Feđa se dobro osećao posle intervencije i nije bilo nikakvih komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem, bez obzira na to što je operacija bila teža i rizična, i u jeku pandemije korona virusa.

- Nisam baš hteo da se širi ta informacija, ali kad me tako lepo pitate, onda ću tako lepo i odgovoriti. Krajem 2020. godine operisao sam tumor na bubregu i jedan bubreg mi je odstranjen. Oporavljam se sa nadom da to sada neće da se proširi. Živim normalno i trudim se da se odmorim i ne uzbuđujem. Da mi nisu rekli da mi je odstranjen bubreg, ne bih ni znao - rekao je Feđa kroz osmeh tada za medije.

Fedja Stojanović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

00:06

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA UVEK JE SREĐENA I NOSI SKUPE KRPICE! Svi znaju da se zove UNA, ali ona ima još jedno IME i skroz je NEOBIČNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track