DŽENIFER LOPEZ POZIRALA SA MAJKOM I ĆERKOM: Od njihovog IZGLEDA zastaje dah, ne zna se koja je LEPŠA, kao sestre su! (FOTO)
Foto: Profimedia

neverovatno

DŽENIFER LOPEZ POZIRALA SA MAJKOM I ĆERKOM: Od njihovog IZGLEDA zastaje dah, ne zna se koja je LEPŠA, kao sestre su! (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez (51) je podelila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa ćerkom Emom (13) i majkom Guadalupe (75).

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Pevačica je porodičnu fotografiju iskoristila kako bi promovisala svoj brend JLo Beauty koji je pokrenula početkom ove godine, a njena objava pokupila je preko 2.000.000 lajkova.

"Prekrasno. Ovo treba uokviriti", "Tri generacije večne lepote", "Tri kraljice u jednoj objavi", "Predivne dame", samo su neki od komentara ispod objave.

Da podsetimo, Dženifer Lopez (51) i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez (45) okončali su svoju veridbu nakon što su dva puta otkazali venčanje zbog pandemije korona virusa.

Naime, latino diva i Aleks potvrdili su da od sada svako ide svojim putem Njih dvoje su vest otkrili u ekskluzivnoj zajedničkoj izjavi za "Today".

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugog na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku", piše u zvaničnoj objavi za medije.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:06

ŠIJAN I RODIĆKA KRENULI IZ SURČINA U TITEL NA ĐURĐEVDAN! Bojana blista u trudnoći, a evo kako se skockala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track