MLADENU SOVILJU NISU DALI DA GLUMI SEBE U KAMPANJI: Izabrali dvojnika koji više liči na njega
Foto: Tamara Trajković

Hit priča mladog glumca

MLADENU SOVILJU NISU DALI DA GLUMI SEBE U KAMPANJI: Izabrali dvojnika koji više liči na njega

Pop kultura -

Razne kompanije u Srbiji i širom sveta traže za svoje kampanje dvojnike javnih ličnosti. Trenutno je u toku potraga za ljudima koji liče na Miloša Bikovića i Severinu, a za potrebe jedne kampanje Mladen Bata Sovilj odlučio je da prijavi da igra samog sebe. Glumcu je stigao neprijatan odgovor da je za taj posao izabran neko drugi.

- Nisam prošao. To je bila prava mala avantura. Neko mi je poslao printskrin s neke Vajber grupe da traže statistu koji bi dublirao mene za potrebe nekom snimanja. Odlučio sam da se prijavim - započinje svoju priču za Kurir glumac.

Mladen Sovilj
foto: Printskrin

Mladena Sovilja publika je zavolela zbog uloga u serijama "Južni vetar", "Ubice mog oca" i "Močvara", a sada može da ga gleda na sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

Carli Caplin
foto: Profimedia

- Nešto slično je doživeo i Čarli Čaplin. Jednom je on isto napravio toliko ludu stvar da je to teško poverovati, ali se zaista dogodila. Otišao je na audiciju na kojoj je trebao biti izabran njegov dvojnik. Tada je imitirajući sam sebe osvojio treće mesto - objašnjava Sovilj.

Glumac apeluje preko Kurira da bi voleo da upoznao svog dvojnika, koji je poslužio i uspeo da dočara njegovog junaka Mihajla iz serije "Ubice mog oca".

Mladen Sovilj
foto: Tamara Trajković

Kurir/ Ljubomir Radanov

Bonus video:

00:30

GLUMAC DUŠAN KALIČANIN O FEĐI STOJANOVIĆU: Velika je čast poznavati takvog čoveka! Prisetio se i jedne anegdote sa snimanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track