PAPARACO KURIR! NIKOLA ĐURIČKO U SRBIJI NA DISTANCI I NOSI 2 MASKE: Glumac se pridržava svih mera čak i na otvorenom! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

paparaco

PAPARACO KURIR! NIKOLA ĐURIČKO U SRBIJI NA DISTANCI I NOSI 2 MASKE: Glumac se pridržava svih mera čak i na otvorenom! (FOTO)

Pop kultura -

Nikola Đuričko došao je u Srbiju zbog premijere filma "Živ čovek", u kom pored Nade Šargin igra glavnu ulogu.

Ostvarenje je premijerno prikazano na ovogodišnjem Festu u subotu, kada smo i sreli poznatog glumca.

Bio je odlično raspoložen, što je i razumljivo jer je ovo jedna od najvećih uloga koje je odigrao na filmu. Odmah smo primetili da se Đuričko pridržava svih propisanih mera u suzbijanju virusa korona, i više od toga. Umesto jedne, nosio je dve zaštitne maske na licu i skinuo ih je samo nakratko dok je pozirao foto-reporterima.

Nikola Đuričko
foto: Zorana Jevtić

Sve vreme dok je trajala projekcija, bio je na fizičkoj distance od drugih ljudi, ne skidajući maske, a kad je napustio salu, odmah je krenuo kući. I mi smo pošli za njim.

Nikola je peške otišao do zgrade u kojoj se nalazi njegov stan, umesto da iskoristi limuzinu, koja mu je svakako bila na raspolaganju kao i drugim glumcima te večere. Zanimljivo je da je maskU nosio sve vreme dok je hodao ulicama Beograda. Ulice je prelazio isključivo na pešačkom prelazu i strpljivo je čekao zeleno svetlo na semaforu.

Za razliku od mnogih javnih ličnosti koji slove za bahate i razmažene, za Đurička bi se moglo reći da je čovek za primer, lepo vaspitan i kulturan.

Nikola Đuričko, Fest
foto: Zorana Jevtić
Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/I.E.

Bonus video:

00:15

NIKOLA ĐURIČKO U CRNOJ ODORI SA MASKOM NA PLAŽI: Glumac u neprepoznatljivom izdanju pokazao da je ovladao NOVOM veštinom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track