PRESTANITE DA BUDETE SIROMAŠNI: Majica koju je Paris Hilton nosila pre 20 godina i dalje je HIT, a evo šta zaista na njoj PIŠE!
Foto: Profimedia

BOGATAŠICA OTKRILA TAJNU

PRESTANITE DA BUDETE SIROMAŠNI: Majica koju je Paris Hilton nosila pre 20 godina i dalje je HIT, a evo šta zaista na njoj PIŠE!

Pop kultura -

Paris Hilton izaziva pažnju gde god se pojavi, a o majici koju je pre 20 godina nosila na jednoj žurki i dalje se priča.

"Prestanite da budete siromašni", pisalo je crnim slovima na beloj majici koju je tada nosila naslednica lanca prestižnih Hilton hotela.

Paris Hilton
foto: Printscreen/TikTok

"Znam da ste svi videli ovu fotografiju na internetu, ali istina je da nikada u životu nisam nosila tu majicu. Reč je o Fotošopu. Na majici je zapravo pisalo "Prestani da budeš očajan". Nemojte da verujete baš svemu što pročitate", poručila je Paris na Tiktoku.

Podsećanja radi, Hiltonova je postala interesantna svetskim medijima krajem devedesetih godina prošlog veka zbog zbog fotografija i snimaka iz noćnih klubova. Ona je ubrzo postala model, a njena popularnost je eskalirala zbog privatnog video klipa koji je snimila sa tadašnjim emotivnim partnerom, a koji je dospeo do medija.

@parishilton

Debunking the #STOPBEINGPOOR myth. ??‍♀️? Don’t believe everything you read. ? #greenscreen #Iconic ?

♬ original sound - ParisHilton

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track