GLUMAC PRED SMRT SNIMIO POTRESNI VIDEO! RAHULOVE REČI ODZVANJAJU: Pokušate da ih pozovete, oni ne dolaze i nikako da se izborite
Foto: Printscreen/Instagram

TUGA

GLUMAC PRED SMRT SNIMIO POTRESNI VIDEO! RAHULOVE REČI ODZVANJAJU: Pokušate da ih pozovete, oni ne dolaze i nikako da se izborite

Pop kultura -

Rahul Vohra (35) umro je u nedelju u bolnici u Nju Delhiju u koju je primljen početkom maja.

Njegova supruga Đoti Tivari podelila je vest o Rahulovoj smrti u ponedeljak u objavi na Instagramu, uz video zapis koji je glumac snimuo u njegovom bolničkom krevetu.

Na snimku se Rahul vidi sa maskom za kiseonik.

"Ovo je trenutno izuzetno vredno. Bez toga pacijenti pate. Pokušajte da pozovete dežurne, ali oni ne dolaze. Dolaze za sat vremena ili više i morate nekako da se izborite sa njihovim odsustvom", rekao je.

Đoti je uz svoju objavu na Instagramu napisala:

"Moj Rahul nas je napustio, svi to znaju, ali, niko ne zna kako nas je napustio. Nadam se da će moj muž dobiti pravdu."

"Živeo bih da sam bolje lečen", napisao je Rahul pred smrt. Fanovi su ispod posta odali počast vlogeru.

Rahulova smrt usledila je nakon što su iz Indije došle najnovije tragične scene koje otkrivaju razmere krize u toj zemlji. Naime, u reci Gang otkriveno je 150 tela, kako se sumnja, kovid žrtava koje porodice nisu mogle da sahrane ili kremiraju.

Indija se bori sa krahom zravstvenog sistema i nedostatkom mesta u krematorijumima u razarajućem drugom talasu iza kojeg najverovanije stoji lokalni soj karakterističan po dvostrukoj mutaciji.

Svetska zdravstvena organizacija saopštila je u utorak da je varijanta B.1.617 korona viursa, otkrivena u Indiji krajem marta, klasifikovana kao varijanta koja izaziva zabrinutost na svetskom nivou. Britanija, u kojoj je već zabeleženo više stotina slučajeva indijskog soja, pažljivo prati tu varijantu, ali mere poput pojačanog praćenja i traženja kontakata, ograničenja putovanja i ubrzana vakcinacija treba da je drže na vrlo niskom nivou, poručio je ministar zdravlja Met Henkok.

"Naravno, budno pratimo indijski soj, još nema dokaza da vakcina ne deluje protiv njega", rekao je Henkok.

Rahul Vohra
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track