PRVA LJUBAV VANJE MILAČIĆ JE SLAVNI REDITELJ: Zbog njega je došla u Beograd i ostala tu više od dve decenije
Foto: Ana Paunković

Da li ste znali?

PRVA LJUBAV VANJE MILAČIĆ JE SLAVNI REDITELJ: Zbog njega je došla u Beograd i ostala tu više od dve decenije

Pop kultura -

Lepu glumicu Vanju Milačić trenutno gledamo na RTS u reprizi serije "Moj rođak sa sela". Glumu je završila na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, u klasi profesora Branislava Mićunovića. Sa dvadeset i dve godine preselila se u Beograd, gde je nastavila svoju glumačku karijeru. Krivac što je došla iz Crne Gore u Srbiju je njen tadašnji dečko i prvi suprug, reditelj Jagoš Marković.

Vanja bi, kako je i sama jednom priznala, verovatno ostala da živi u Podgorici. Od uspešnog reditelja se razvela 2006. godine. Tada je istakla da je krah braka teško podnela, kao i da je on bio njena najveća ljubav.

Jagoš Marković
foto: Marina Lopičić

Otpočela je ubrzo vezu sa advokatom Božom Prelevićem, s kojim je kasnije dobila ćerku Kseniju i sina Lazara. Kako je svojevremeno istakla u jednom intervjuu, Vanja i njen nevenčani suprug nisu otišli pred oltar, niti to planiraju.

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je ona u jednom intervjuu.

Vanja Milačić
foto: Marina Lopičić

Kurir

Bonus video:

00:11

CECA PROMENILA FRIZURU, VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Ražnatovićka ispratila trend, pa se pohvalila na mrežama: ODUŠEVLJENA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track