IZA KAMERE SERIJE TRI MUŠKARCA I TETKA! PRODUCENTI: Seka Sablić je bila u panici zbog korone i nije jedina, svi smo bili u strahu
Foto: Marko Arsić

TV ekran

IZA KAMERE SERIJE TRI MUŠKARCA I TETKA! PRODUCENTI: Seka Sablić je bila u panici zbog korone i nije jedina, svi smo bili u strahu

Pop kultura -

Producenti ove popularne komedije Danijel Đurić i Nikola Burovac otkrivaju kakve su uslove rada obezbedili glavnoj glumici

Komedija "Tri muškarca i tetka", koja se emituje na TV Prva, okupila je sjajnu glumačku ekipu na čijem je čelu čuvena glumica Seka Sablić. Ništa manje nego što je to od nje moglo da se očekuje, Seka je i ovoga puta pokazala svoju vrhunsku profesionalnost.

- Seka je bila u panici zbog korone, ali nije jedina. Svi smo bili u strahu, pogotovo stariji glumci, jer smo snimali i u najvećem jeku pandemije, naravno, uz poštovanje svih mera - kaže za TV Ekran producent serije Danijel Đurić. On objašnjava kako su čuvali slavnu glumicu na setu, pa su se trudili da zbog cele situacije ima posebne uslove. Glumica je vreme u pauzama uglavnom provodila u svom apartmanu, nije skidala masku i često je dezinfikovala ruke.

- Kada je Seka snimala, vodili smo računa da što manje ljudi bude na setu u istoj prostoriji i imali smo posebnu sobu za nju kako bi bila maksimalno izolovana.

Seka Sablić
foto: Marko Arsić

Danijelov partner Nikola Burovac objašnjava da je Seka, bez obzira na strah, bila veoma profesionalna.

- Seka je izuzetna osoba i veliki profesionalac. Strah je prirodan, a mislim da smo krajem prošle godine bili jedina produkcija koja je snimala. Bez obzira na to što nismo prekidali rad, postojala je strepnja. Stalno smo bili u grču da se neko ne razboli i nije bilo moguće opustiti se i raditi normalno. Na našu sreću, svi smo vodili računa jedni o drugima i sačuvali smo se.

Danijel i Nikola su srećni što su uspeli da okupe ekipu koja na setu funkcioniše kao porodica. - Imamo dobre ljude kraj sebe, a kad je tako, onda sve ide kako treba. Ceo naš tim s glumcima na čelu je izuzetan. Svi su puni solidarnosti i uvek su tu da pomognu ako je nekome pomoć potrebna. Tokom ovih meseci snimanja postali smo prava porodica.

Seka Sablić
foto: Marko Arsić

Kurir

Bonus video:

00:32

IVANA DUDIĆ U PULSU SRBIJE: Imala sam sreću da mi se ponude FANTASTIČE uloge, a jedna me je LANSIRALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track