HARI OPET UZNEMIRIO KRALJEVSKU PORODICU! OTKRIO ŠTA MU JE OTAC RADIO KADA JE BIO MALI: To je ciklus bola i PATNJE!
Foto: Profimedia

otvorio se

HARI OPET UZNEMIRIO KRALJEVSKU PORODICU! OTKRIO ŠTA MU JE OTAC RADIO KADA JE BIO MALI: To je ciklus bola i PATNJE!

Pop kultura -

Princ Hari (36) gostovao je u podkastu čiji je voditelj glumac Deks Šepard (46).

Pričao je o životu u kraljevskoj porodici i usporedio je sa životom Trumana Burbenka, kog kamere prate u stopu od rođenja.

Otkrio mu je dosad nepoznate detalje iz života pa je tako ispričao da je sa Megan susrete dogovarao u supermarketu u Londonu.

- Pretvarali smo se da se ne poznajemo, slali smo poruke jedno drugome. Ljudi su me posmatrali, upućivali mi čudne poglede, dolazili do mene da me pozdrave. Na glavi sam imao kačket, gledao u pod i pokušavao biti neprimetan. Neverovatno je koliko žvaka ima na podu, totalni nered - rekao je.

Priznao je kako se godinama osećao da se ne uklapa u kraljevsku porodicu i često se osećao bespomoćno.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

- To je posao, zar ne? Nabacite osmeh i gurate dalje. Imao sam 20 i nešto godina kada sam razmišljao da ne želim taj posao, da ne želim biti ovde. Ne želim raditi to. Pogledajte šta je to učinilo mojoj majci. Kako ću se ikada skrasiti i imati porodicu, ako znam da će se to opet dogoditi - rekao je Hari i dodao da je tada imao psihičku krizu jer nije preboleo smrt voljene majke.

Zbog Megan je potražio pomoć psihoterapeuta jer su ga frustrirala konstantna medijska uplitanja u njegov život. Tada mu je bilo bolje i došao je do spoznaje da nešto mora promeniti jer nema drugog izlaza.

Spomenuo je i oca, princa Čarlsa (72) i objasnio da mu je bilo vrlo teško zbog roditeljskih metoda dede i bake, princa Filipa i kraljice Elizabete II (95). Rekao je da se njegov otac ponašao prema njemu onako kako su se odnosili prema njemu njegovi roditelji pa je to nazvao "genetskim bolom".

- Ne bismo trebali nikoga kriviti niti upirati prstom u nekoga, ali kada je reč o roditeljstvu, ako sam doživeo neki oblik bola ili patnje zbog bola koju su pretrpeli moj otac ili moji roditelji, ja ću se pobrinuti da prekinem taj ciklus tako da ga ne bih dalje prenosio - rekao je.

- Nikada nisam znao za to, a onda sam odjednom počeo sastavljati delove slagalice: ovo je mesto gde je išao u školu, to se dogodilo, znam to o njegovom životu, takođe znam da je to povezano s njegovim roditeljima, pa to znači da se prema meni ponašao onako kako su se ponašali prema njemu, pa kako to mogu promeniti prema svojoj deci - rekao je princ i nastavio priču.

-Evo, preselio sam celu porodicu u SAD, to nije bio plan, ali ponekad morate doneti odluke i staviti porodicu i svoje mentalno zdravlje na prvo mesto -

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

04:14

MARKO MILJKOVIĆ SE OGLASIO NA INSTAGRAM LAJVU: Spomenuo je VENČANJE sa Lunom, a evo šta mu je ona ODGOVORILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track