UDALA SE ARIJANA GRANDE: Godinama je imala problematične momke, a sada izgovorila sudbonosno DA ovom biznismenu!
Foto: Profimedia

LEPE VESTI

UDALA SE ARIJANA GRANDE: Godinama je imala problematične momke, a sada izgovorila sudbonosno DA ovom biznismenu!

Pop kultura -

Pevačica Arijana Grande (27) udala se za svog izabranika Daltona Gomeza, kako prenose strani mediji.

Arijana je obelodanila vezu sa Daltonom u jednom od svojih spotova, a snimila ga je pre tačno godinu dana.

Arijana Grande
foto: Profimedia

Dve možda i najveće američke tinejdž zvezde Arijana i Džastin Biber su tada ukrstile glasove u pesmi uz odluku da čitav prihod od prodaje doniraju u humanitarne svrhe, što je samo po sebi izazvalo lavinu pozitivnih reakcija. Osim toga, spot koji je monitran od video snimaka koji su im poslali obožavaoci, ali i neke poznate ličnosti, pokupio je, takođe, sjajne kritike, a momenat o kom se najviše priča je onaj u kom Arijana pleše i ljubi se sa novim dečkom.

Arijana Grande
foto: Printscreen/Instagram

Gomez, koji je inače agent za nekretnine, je postao interesantan svetskim medijima još u martu prošle godine kada su se javile prve spekulacije da je osvojio srce Grandeove.

"Ari se venčala. Mala i intimna ceremonija na kojoj je bilo manje od 20 ljudi. Porodice Arijane i Daltona su presrećne", rekli su iz tima pevačice.

Izvor blizak Arijani za medije je otkrio da se venčanje odigralo u njenom domu u Kaliforniji. Prema rečima izvora u pevačicinom komšiluku su Opra Vinfri, Elen Dedženeris, princ Hari i Megan Markl.

Ceremonija venčanja je organizovana isključivo za mladence bez namere da se pravi veća proslava i kako izvor dodaje, većeg venčanja ili žurke u budućnosti neće biti.

Arijana Grande
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/TMZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track