GLUMICA GODINAMA NIJE ZNALA KO JOJ JE OTAC! Kad sam videla njegovu ćerku ugledala sam svoju BLIZNAKINJU! (FOTO)
Foto: Profimedia

porodična drama

GLUMICA GODINAMA NIJE ZNALA KO JOJ JE OTAC! Kad sam videla njegovu ćerku ugledala sam svoju BLIZNAKINJU! (FOTO)

Pop kultura -

Liv Tajler, zvezda serijala "Gospodar prstenova", ćerka je Stivena Tajlera, frontmena kultnog benda Aerosmith. To, ipak, nije znala čitavog života.

- To je veoma emotivna priča. Moja majka je bila veoma mlada kada me je dobila i bilo je nekih nedoumica, ali sam bila veoma voljena i cela moja porodica je brinula o meni, što je bilo divno - rekla je glumica pre dve godine u jednoj emisiji.

Liv Tajler
foto: Profimedia

Liv, čija je majka američka pevačica Bebe Bjuel, objasnila je da je sama shvatila ko je njen otac i pre nego što joj je to zvanično rečeno, a sve je kriv jedan dirljiv susret tokom koncerta.

- Na neki način sam sama shvatila jer je izgledao isto kao ja - rekla je Liv.

- Moja sestra Mia, koja je godinu dana mlađa od mene, i ja stajale smo na različitim stranama bine na koncertu i to je bilo bukvalno kao da gledam svoju bliznakinju.

Ona je pogledom potražila potvrdu od svoje majke, koja kao da joj je pročitala misli.

- Izgledala je isto kao ja. Pogledala sam svoju majku, a njene oči su bile pune suza i, na neki način, sve sam sama povezala.

Glumica je, inače, rođena kao Liv Rudgren, a dok je Stiven nije priznao kao svoje dete, odgajao ju je Tod Rudgren, tadašnji majčin partner.

- On je imao divan uticaj na moj život i još ga smatram ocem.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:28

SUBOTIĆKA POKAZALA SVOJ LUKSUZNI DOM! OBJAVILA FOTKE PRE I POSLE: Aleksandra nije mogla da bude mirna dok nije OVO uradila! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track