NORVEŽANIN POLUDEO ZA AZERBEJDŽANKOM! Ljubavna priča na EVROSONGU, Tiks želi da je OSVOJI, ona mu ostavila tajnu PORUKU u sobi
Foto: Profimedia

ljubav na prvi pogled

NORVEŽANIN POLUDEO ZA AZERBEJDŽANKOM! Ljubavna priča na EVROSONGU, Tiks želi da je OSVOJI, ona mu ostavila tajnu PORUKU u sobi

Pop kultura -

Oržano je prvo polufinale ovogodišnje "Evrovizije", a zapažene nastupe su, između ostalih, imali i predstavnik Norveške Tiks, i predstavnica Azerbejdžana Efendi.

O njih dvoje se sada priča širom Evrope, zbog potencijalne ljubavne priče, koju je on inicirao. Naime, Tiks je nedeljama unazad izjavljivao kako mu se dopada Efendi, posvećivao joj pesme koje je snimao i tražio po Roterdamu, gde se održava takmičenje, te javno tražio da mu odgovori, što se malo pred "Evroviziju" i desilo.

Ona mu je, takođe, odgovorila kroz pesmu, kojom mu je poručila da "zajedno odu u finale", dok mu je u sobi ostavila poruku na kojoj je aludirala da bi mogli da odu i na večeru, što je on otkrio na društvenim mrežama.

Oboje su uspeli da svojim zemljama obezbede ulazak u veliko finale, koje se održava u subotu.

kurir.rs

Bonus video:

00:58

SRPSKI GLASOVI ODZVANJAJU HOLANDIJOM: Šerifovićka i URAGANKE zapalile društvene mreže snimkom gde izvode ČUVENI SVETSKI HIT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track