UKINITE EVROVIZIJU, ALBINU SU POKRALI: Hrvati na Tviteru napravili LOM zbog njihove predstavnice koja NIJE PROŠLA U FINALE! (FOTO)
Foto: Profimedia

POLUDELI

UKINITE EVROVIZIJU, ALBINU SU POKRALI: Hrvati na Tviteru napravili LOM zbog njihove predstavnice koja NIJE PROŠLA U FINALE! (FOTO)

Pop kultura -

Hrvatska predstavnica Evrovizije Albina Grčić nije se plasirala u finale, a njeni fanovi sada su ogorčeni i ne prestaju da ostavljaju negativne komentare za takmičenje na društvenim mrežama.

U prvoj polufinalnoj večeri za pesmu Evrovizije 16 predstavnika borilo se za 10 mesta u finalu.

Albina
foto: Profimedia

Hrvati su na Tviteru podelili svoje nezadovoljstvo Albininim plasmanom, i istakli da smatraju da se se radi o nepravdi.

"Ukinite Eurosong, ovo je nepravda", "Molim, Hrvatska nije prošla?", "Sudac lopove", "Strašno, Hrvatska mi je bila jedan od favorita", samo su neki od nezadovoljnih komentara na društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: Printscreen/Twitter

Inače, društvene mreže preplavljene su negativnim komentarima na račun toga što se Hrvatska nije našla među 10 država koje su se izborile plasman u finale, a pojedini apeluju i na to da interveniše predsednik Hrvatske Zoran Milanović. Milanović se još nije oglasio, ali je premijer Hrvatske Andrej Plenković čestitao Albini na odličnom nastupu.

"Velika podrška i čestitka našoj Albini na sjajnom nastupu na Evroviziji", napisao je Plenković na Tviteru.

Podsetimo, direktno u finale plasirane su Nemačka, Italija i Holandija, a nakon glasanja za svoj plasman izborile su se - Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

Albina
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:49

NE KRIJU DA SU IŠLE POD NOŽ! Evo šta su sve popravile na sebi lepe devojke iz grupe Hurricane (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track