PEVAČICA REŠILA DA PROGOVORI: Kim Kardašijan SPAVALA sa dečkom svoje SESTRE?!
Foto: Profimedia

smele tvrdnje

PEVAČICA REŠILA DA PROGOVORI: Kim Kardašijan SPAVALA sa dečkom svoje SESTRE?!

Pop kultura -

Obri O'Dej kaže da su Kim Kardašijan (40) i Trevis Barker (45) imali nešto više od prijateljstva.

Obri O'Dej
foto: Profimedia

To ne bi bilo ništa čudno da Trevis nije sadašnji dečko njene sestre Kortni Kardašijan (42).

Ova američka pevačica tvrdi da su sestre toliko bliske da su čak imale i istog dečka. Obri je rešila da se oglasi nakon što je Barkerova bivša supruga Šana Mokler izjavila da je bubnjar benda "Blink-182" imao aferu sa Kim i da je to dovelo do njihovog razvoda 2008. godine.

- Bila sam "najbolja Kimina drugarica" za praznike, 4. jula i ona se tada "muvala” sa Travisom, pa smo otišle u njegovu kuću. Bio je nadrogiran - napisala je O'Dej na Instagramu u julu 2020. godine, a prenosi britanski portal.

Obri O'Dej
foto: Profimedia

- Šana, njegova bivša (koju volim) navodno je pretila da će iseći Kimine gume (izvini devojko, ali to je bilo smešno, i ja bih to učinila), pa su je zamolili da parkira auto negde drugde, a ne ispred njegove kuće - nastavila je pevačica.

- Otišle smo ​​posle na neke privatne proslave u Malibuu gde je Kim želela da je fotografišu, a ja sam morala da trčim po kući u neudobnoj haljini i visokim potpeticama da bih joj udovoljila. Fotografisala se s poznatim ličnostima i vratile smo se u Kalabasas. To me je jako nerviralo jer sam samo želela da vidim veliki vatromet - rekla je O'Dej.

Trevis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

Travis je u svojoj autobiografiji koju je objavio 2015. godine objasnio da je samo voleo da gleda "devojku iz ormara Paris Hilton (Kim)", ali da je nikada nije dodirnuo i da je bio pravi džentlmen.

Iz PR službe Kim Kardašijan kažu da su Travis i Kim "samo prijatelji i da su se upoznali preko Paris Hilton, sa kojom je Travis ranije bio u vezi. Na isti način se i Kortni upoznala s Barkerom.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M:/Daily mail)

Bonus video:

48:54

PULS SRBIJE 19.05.2021. 1.DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track