KSENIJA PODIGLA 3 PRSTA I ZAPUŠILA USTA ALBANKI! Knez ponosan na ćerku: Ona je ambasador svoje ZEMLJE, ponosan sam na URAGANKE!
Foto: Profimedia

oduševile srbiju

KSENIJA PODIGLA 3 PRSTA I ZAPUŠILA USTA ALBANKI! Knez ponosan na ćerku: Ona je ambasador svoje ZEMLJE, ponosan sam na URAGANKE!

Pop kultura -

Predstavnica Albanije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije u Roterdamu, Andželija Peristeri napravila je skandal pre prve polufinalne večeri kada je na pres konferenciji pred novinarima izašla i pokazala simbol Velike Albanije - dvoglavog orla, Ksenija joj je uzvratila, a sada se oglasio njen otac Knez.

Naše predstavnice na to nisu ostale imune, a Ksenija Knežević je tokom nastupa u Roterdamu pokazala tri prsta.

Hurricane
foto: Profimedia

Na sve to, oglasio se i otac Ksenije Knežević koji je istakao da je ona anmbasador svoje zemlje i da je ponosan na njih.

"Smatram da je svaki učesnik na ovom takmičenju ambasador svoje zemlje, što znači da treba da bude korektan u svakom smislu, pa i političkom. Sve što iritira nekog drugog na bilo koji način, treba da se tretira kao pogrešno. Treba da budemo dostojanstveni i da znamo zbog čega smo na tom takmičenju", rekao je Knez i dodao da je ponosan na srpske predstvanice.

Predstavnice Srbije, članice grupe Hurricane - Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić nastupaju na evrovizijskoj sceni u večeras pod rednim brojem 9.

Hurricane, Uraganke
foto: Profimedia, Printsc

Kurir.rs/S.Telegraf/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

ANA KORAĆ OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM?! Starleta se oglasila iz Dubaija: Drže se za ruke, sve puca od romantike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track