ITALIJAN IPAK NIJE ŠMRKAO KOKAIN? Nakon njihove objave, oglasili se i organizatori ESC zbog SNIMKA: EVO šta je pronađeno na stolu
Foto: Profimedia, Printscreen

ceo svet bruji o njima

ITALIJAN IPAK NIJE ŠMRKAO KOKAIN? Nakon njihove objave, oglasili se i organizatori ESC zbog SNIMKA: EVO šta je pronađeno na stolu

Pop kultura -

Predstavnik Italije Damijan Dejvi našao se u centu skandala, kada su mu na pres konferenciji postavili pitanje da li je šmrkao kokain u bekstejdžu.

On je istakao da ne koristi narkotike, a sada je "isplivao" video snimak o kom bruji ceo svet.

Inače, oni su se oglasili i na svom zvaničnom Instagram nalogu gde su rekli da nemaju šta da kriju i da su spremni da se testiraju ako je to potrebno.

"Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i srećni smo što smo odneli pobedu na Evroviziji. Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali. Rok end Rol nikada neće umreti. Volimo vas", pisalo je u objavi.

Italija, Evrovizija
foto: Profimedia, Printscreen

Povodom ovoga oglasili su se i organizatori Evrovizije:

- Svesni smo spekulacija oko video isečka italijanskih pobednika Evrovizije u Green room-u sinoć. Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pevač će se po dolasku kući podvrgnuti dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizovati testiranje - saopšteno je.

- Bend, njihov menadžment i šef delegacije obavestili su nas da nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pevač očistio komadiće stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo zaista pronađeno nakon provere na licu mesta. Još uvek pažljivo pregledavamo snimke i pravovremeno ćemo objaviti sve nove informacije - navodi se u zvaničnoj objavi EBU-a.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:30

SINE, NOĆAS IMA DA RAZVALITE, SVI VAS PODRŽAVAMO! Knez se obratio ćerki pred FINALE EVROVIZIJE, javno joj dao OBEĆANJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track