JESAM GLUP ALI NE TOLIKO! Italijana optužili da šmrče kokain uživo u finalu, a Damijano više nije mogao da ćuti
Foto: Profimedia

čeka se test

JESAM GLUP ALI NE TOLIKO! Italijana optužili da šmrče kokain uživo u finalu, a Damijano više nije mogao da ćuti

Pop kultura -

Nakon što je Italija pobedila na Evroviziji počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe, Damijan Dejvid, pred kamerama konzumirao opijate, a snimak na kojem se ne vidi jasno šta se odvija je preplavio društvene mreže.

Damijan je odmah demantovao navode da bi potom najavio i da će se testirati kako bi dokazao da u njegovom organizmu nema nedozvoljenih supstanci. Nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i skandaloznom snimku tokom Pesme Evrovizije.

Damiano David
foto: Profimedia

- Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom - rekao je Damijan i nastavio:

- I to pred kamerom koja je uperena u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko! - završio je Italijan.- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas - navodi se u objavi grupe "Maneskin".

kurir.rs

Bonus video:

01:07

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ ROTERDAMA: Uraganke PRESREĆNE zbog podrške i volele bi da EVROVIZIJA dođe u SRBIJU sledeće godine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track