OVO STE SVI PROPUSTILI DA VIDITE NA SNIMKU ITALIJANA SA EVROVIZIJE: Sva pažnja bila na Damijanu, niko nije video šta radi kolega!
Foto: Twitter Printscreen

skandal

OVO STE SVI PROPUSTILI DA VIDITE NA SNIMKU ITALIJANA SA EVROVIZIJE: Sva pažnja bila na Damijanu, niko nije video šta radi kolega!

Pop kultura -

Na 65. Evroviziji održanoj u Roterdamu pobedu je odnela Italija, koju je predstavljala grupa "Maneskin" o čijem pevaču Damijanu Davidu trenutno bruje svi svetski mediji zbog šokantnog snimka iz programa uživo.

Italija, Evrovizija
foto: Profimedia, Printscreen

Naime, kamera je tokom prenosa finala zabeležila trenutak kada frontmen saginje glavu ka stolu i navodno šmrče kokain. Delegacija Italije se odmah oglasila ovim povodom, a organizatori Eurosonga u zvaničnom saopštenju naveli da su pevač i ostatak benda čak tražili da im se obezbedi testiranje na narkotike kako bi dokazali da nisu ništa konzumirali.

Damijano David
foto: Twitter Printscreen

Mnogi su snimak pogledali bezbroj puta ne bi li bili sigurni o čemu je reč, a na društvenim mrežama se sada komentariše i potez njegovog kolege iz benda!

Korisnici mreža zapazili su da je u trenutku kada je Damijano spustio glavu, muzičar do njega primetio da ih snima kamera, te ga ispod stola "gurnuo". Takođe, mnogi smatraju da je ovim potezom on želeo da ga upozori i "cimne" da vidi da su u programu uživo, te prestane sa onim što radi.

Pogledajte snimak još jednom:

Podsećamo, nakon brojnih skandaloznih tvrdnji se oglasio i sam frontmen benda Demijano David koji je istakao da "jeste glup, ali ne toliko da šmrče uživo u programu i to na Evroviziji".

Damiano David, Italija, Evrovizija
foto: Profimedia

"Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom", rekao je ranije on.

Damiano David, Italija, Evrovizija
foto: Profimedia

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:57

SINOĆ SE TRESAO ROTERDAM, A DANAS BEOGRADSKI AERODROM: Uraganke čim su sletele zapevale LOCO LOCO i dobile VELIKE ovacije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track