KIM KARDAŠIJAN TUŽE BIVŠI ZAPOSLENI: Mora na sud zbog neisplaćenih zarada i lošeg ponašanja! Bili su primorani da rade bez PAUZE!
Foto: Profimedia

HAOS

KIM KARDAŠIJAN TUŽE BIVŠI ZAPOSLENI: Mora na sud zbog neisplaćenih zarada i lošeg ponašanja! Bili su primorani da rade bez PAUZE!

Pop kultura -

Protiv starlete Kim Kardašijan sedmoro bivših zaposlenih podnelo je tužbu.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen/Twitter

Razlog zbog kog će se naći pred sudijom jesu loši uslovi za rad koje je pružila podređenima. Bivši zaposleni, u koje spada osoblje od baštovana do čistačice, radili su u njenoj vili vrednoj 60 miliona dolara, a sada tvrde da se Kim prema njima loše ponašala.

Njeni zaposleni sada traže da im rijaliti zvezda isplati novac, jer su godinama trpeli “njeno nerazumno ponašanje”, ali i loš odnos koji su imali sa njenim suprugom Kanje Vestom.

Prema tužbi koju je ova sedmorka podnela u ponedeljak u Los Anđelesu, navodi se da je Kim plate isplaćivala sa zakašnjenjem, da im nije plaćala prekovremeni rad, da su ponekad bili primorani da rade bez pauze, te da je zadržala za sebe 10 posto od zarade za porez.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

- Ovi radnici su angažovani i plaćeni preko nezavisne agencije koju je Kim unajmila da pruža tekuće usluge. Kim nije strana u sporazumu između agencije i njenih radnika, stoga nije odgovorna za način na koji agencija upravlja njihovim poslovanjem i za dogovore koje su zaključili direktno sa njihovim osobljem – rekli su iz njene PR službe.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Kurir.rs/nbcnews.com/M.M.

BONUS VIDEO:

00:13

ZAR I TI DRAGA VIKI?! Miljkovićeva celu noć ĐUSKALA i PROVODILA se s LJUTIM neprijateljem Saše Popovića, još mu radi i o glavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track