MEGAN MARKL DELI OTKAZE: Zaposlila, pa najurila dadilju posle samo nekoliko dana, obaveze oko sina ARČIJA preuzela NJENA MAMA!
Foto: Profimedia

bilo je baš brzo

MEGAN MARKL DELI OTKAZE: Zaposlila, pa najurila dadilju posle samo nekoliko dana, obaveze oko sina ARČIJA preuzela NJENA MAMA!

Pop kultura -

Princ Hari (36) i njegova supruga Megan Markl (39) očekuju drugo dete.

U martovskom intervju su otkrili da je reč o devojčici, ali nisu hteli da javnost zna o datumu rođenja.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Kako je Meganin porođaj sve bliži jer je rekla da će roditi "na leto", tako se sve više zahuktavaju opklade i predviđanja imena prinove, a odlučili su da se jave i neki kraljevski stručnjaci na temu toga šta se trenutno događa sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa.

Naime, nagađa se kako će Hari i Megan zaposliti barem jednu dadilju, a možda i tim od dve ili više dadilja, koje bi im pomogle s brigom oko sina i ćerke.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

- Nakon što je došao Arči, hteli su pomoć sa uspostavljanjem njegovih navika spavanja, pa su zaposlili noćnu dadilju - objasnio je novinar Omid Skubi, koji je koautor biografije "Finding Freedom" o Megan i Hariju.

Osim što je otkrio da su imali dadilju, Skubi tvrdi i kako je Megan, samo par dana nakon zapošljavanja, otpustila. Nije hteo da otkrije šta je tačno dovelo do otkaza, iz pravnih razloga. Natuknuo je da je taj '"incident" razlog zašto se Hari i Megan boje da zaposle novu dadilju.

Dok su imali dadilju koja se tokom dana brinula o Arčiju, nisu je poveli sa sobom u Ameriku. Nije poznato zapošljavaju li trenutno dadilju, pa se nagađa da Meganina majka mnogo pomaže sa čuvanjem i odgojem njihovog sina. Pretpostavke o tome koliko dadilja par hoće ili neće zaposliti, Saseksi još nisu potvrdili.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Birminghammail)

Bonus video:

00:32

SEKSI URAGANKA U TOPLESU POKAZALA NOVU TETOVAŽU! Sanja Vučić se skinula i otkrila šta sad nosi preko celog RAMENA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track