BOG MI JE POMOGAO DA VIDIM SVETLO NA KRAJU TUNELA! Naomi se konačno oglasila nakon POROĐAJA u 50. godini, evo šta je poručila!
Foto: Profimedia

iznenadila

BOG MI JE POMOGAO DA VIDIM SVETLO NA KRAJU TUNELA! Naomi se konačno oglasila nakon POROĐAJA u 50. godini, evo šta je poručila!

Pop kultura -

Model Naomi Kembel 18. maja postala je majka u 50. godini, a sada se prvi put oglasila na temu majčinstva.

Ona je objavila na Instagramu fotografiju na kojo jje pozirala u beloj haljini pored mnogo buketa cveća, a uz to je napisala emotivnu poruku.

- Nikada nisam osetla ovoliko ljubavi, kao u poslednjih nekoliko nedelja. Toliko sam zahvalna na ljubavi koju ste preneli na moju ćerku. Hvala vam na toplim porukama podrške i rođendanskim željama. Uprkos izazovnoj godini koju smo svi imali, bilo je toliko blagoslova na kojima sam, iznad svega, zahvalna. Uz pomoć Božje milosti, mi vidimo svetlo na kraju tunela. Ljubav, upornost i snaga sve izdrže - napisala je Naomi.

Podsetimo, Naomi je 18. maja "zatresla" svetske medije objavom da je postala mama.

Ona je tada objavila fotografiju na kojoj u rukama drži dečja stopala, uz poruku:

- Prelepi mali blagoslov izabrao me je za njenu majku. Tako počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, ne postoje reči kojima bih opisala životnu vezu koju sada delim sa vama, moj anđeo. Nema veće ljubavi.

Naomi je ćerku najverovatnije dobila preko surogat majke, ali ta informacija nije potvrđena.

Ona je ćerku dobila 4 godine nakon izjave da će "uz pomoć nauke majka postati kad god ona to poželi".

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:39

DŽENIFER LOPEZ U SUZAMA ZBOG BAJDENOVE POBEDE! Pevačica snimila video u kome JEDVA GOVORI, a evo šta je sve poručila! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track