MAJKA ILONA MASKA NIJE IMALA NIJEDNU ESTETSKU OPERACIJU: Gazi 8. DECENIJU, bavi se manekenstvom i ovako IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Profimedia

superžena

MAJKA ILONA MASKA NIJE IMALA NIJEDNU ESTETSKU OPERACIJU: Gazi 8. DECENIJU, bavi se manekenstvom i ovako IZGLEDA! (FOTO)

Pop kultura -

Mej Mask (73) je manekenka južnoafričkih i kanadskih korena.

Mej Mask
foto: Profimedia

Ona je majka čuvenog Ilona Maska i iako ponosno gazi 8. deceniju ne posustaje i jedna je od najzaposlenijih manekenki i modela koja se obraća damama u zrelim godinama.

Ona je brojnim pratiocima na Instagram profilu pokazala je kako je nekada izgledala.

- Kao tinejdžerka u svetu mode, nisam ni u najluđim snovima mislila da ću u svojim 70-ima pozirati za naslovnice časopisa, pa sam provela sate i sate učeći kako bih stekla stručno zvanje. To je opisano u poglavlju moje knjige pod nazivom "Što napornije radiš, to te više sreća prati", koja je objavljena u više od 70 zemalja, o čemu takođe nisam nikad sanjala - napisala je Elonova majka pored fotografije iz davne 1966. kad je imala 18 godina.

Za ovu je objavu dobila je brojne pohvale. "Prava inspiracija", "Zapanjujuća lepota", "Moj idol", "I sad prelepa", hvalili su je u komentarima pratioci.

Mej Mask
foto: Profimedia

Inače, Mej je počela da se bavi modelingom šezdesetih kada je u Južnoj Africi pobedila na takmičenju lepote. Osamdesetih godina živela je u Kanadi i Americi gde je, uz rad na manekenskoj karijeri, našla vremena i za magistarski rad.

Uvek posebna i harizmatična, Mej je u jednom ranijem intervjuu istakla kako se i sama iznenadila koliko ima posla u osmoj deceniji.

- Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim - objasnila je Mej čiji je zaštitni znak seda, skoro bela kosa koju je prestala da farba kada je napunila 60 godina.

Mej Mask
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

BOBAN RAJOVIĆ U KOLIMA SA LEPOTICOM: Pevač uživa u društvu OVE popularne glumice, smeju se, pevaju i provode! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track