KRITIKE NA RAČUN PRIJATELJA: Ros i Džoi izgledaju očajno, Monika preterala s botoksom!
Foto: Profimedia

NE DOPADA IM SE

KRITIKE NA RAČUN PRIJATELJA: Ros i Džoi izgledaju očajno, Monika preterala s botoksom!

Pop kultura -

Specijalna epizoda serije "Prijatelji: Ponovo zajedno" prikazana je u četvrtak uveče i to nakon višegodišnjeg iščekivanja nastavka. Iako su fanovi oduševljeni, specijal je izazvao i brojne reakcije, posebno kada je u pitanju fizički izgled glumaca.

prijatelji
foto: Profimedia

Nastavak serije snimljen je u studiju "Vorner Brosa", gde je snimana i originalna serija, a počinje tako što jedan po jedan glumac, počevši od Dejvida Švimera i Lise Kudro (Ros Geler i Fibi Bufe) dolaze na set. Već tada su krenule kritike, posebno na njegov račun jer, kako su gledaoci komentarisali, "Ros izgleda očajno, umorno, a ni tona šminke ne može da sakrije njegove podočnjake".

Dženifer Aniston, Dejvid Švimer
foto: Profimedia

I ostatak muške ekipe nije bolje prošao, pa su za Metjua Perija (Čendler Bing) rekli da je "ostario više nego što treba", da je "gojazan", kao i da mu je lice "jezivo".

Metju Peri
foto: Profimedia

Met Leblank (Džoi Tribijani) dobio je najviše kritika, jer osim lica, koje je vidno staro, što je i logično u tim godinama, najviše kritika bilo je na račun kilaže.

Met LeBlank
foto: Profimedia

Fanovi su komentarisali da je nastavio da jede kao Džoi u seriji, te da je "grozno" koliko se ugojio i da od stomaka ne može da sedi.

S druge strane, žene nisu dobile toliko kritika. Za Dženifer Ansiton (Rejčel Grin) i Lisu su svi rekli da izgledaju fenomenalno. Kritike je dobila samo Kortni Koks (Monika Geler), koja je "toliko izbotoksirana da više nema facijalnu ekspresiju".

prijatelji
foto: Profimedia

Inače, glavne zvezde serije navodno su za povratničku epizodu dobile između 2,4 i 3 miliona dolara, piše Holivud reporter.

Kurir.rs/ J. Stuparušić/ Foto: Profimedia

Bonus video:

31:33

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track