MILENA RADULOVIĆ POKAZALA ZANOSNO TELO I POZU KOJU NE MOŽE SVAKO DA URADI: Vežbala u prirodi i oduševila pratioce na MREŽAMA!
Foto: Nemanja Nikolić

svaka čast

MILENA RADULOVIĆ POKAZALA ZANOSNO TELO I POZU KOJU NE MOŽE SVAKO DA URADI: Vežbala u prirodi i oduševila pratioce na MREŽAMA!

Pop kultura -

Glumica Milena Radulović je novom objavom na Instagramu uzdrmala svoje pratioce.

Naime, ona vežba jogu i sada je pokazala jednu novu pozu zbog koje svi komentarišu da je glumica "od gume".

Glumica je vežbala pored jezera okružena prelepom prirodom, a ono što je privuklo veliku pažnju je i njena figura koja je došla do izražaja u crnoj trenerci i topu.

Njeno prezgodno telo je oduzelo dah mnogima koji su fotografiju videli i koju je uslikala @ketywish kako stoji na Mileninom postu.

Milena je uradila "most" na jednoj ruci i taj momenat podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

Poznato je da glumica redovno vežba, pa ne čudi što se jasno se vidi svaki mišić na njenom telu, a pozu na fotografiji,neki su komentarisali da je veoma teško uraditi i zatim ponoviti.

"Prirodna lepotica od glave do pete", "Žena od gume", "Bravo, majstore! Kakva snaga", "U zdravom telu, zadrav duh", "Bravo, Milena", "Prezgodna", "Prava si zverka!", "Kakvo telo, vau, prezgodna", "Nema šanse da bih ovo mogao uradim", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:13

BOJANA POKAZALA KAKO SU UKRASILI SOBU ZA BEBU! Šijanova izabranica broji sitno do POROĐAJA, a jedan motiv na zidu baš DOMINIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track