ITALIJANSKI MILIONER ĐANLUKA VAKI PONOVO STIŽE U BEOGRAD! Najavio spektakl, sa Srbijom će proslaviti povratak normalnom ŽIVOTU!
Foto: Stefan Stojanović

JEDVA ČEKA

ITALIJANSKI MILIONER ĐANLUKA VAKI PONOVO STIŽE U BEOGRAD! Najavio spektakl, sa Srbijom će proslaviti povratak normalnom ŽIVOTU!

Pop kultura -

Italijanski milioner Đanluka Vaki nedavno je primio drugu dozu vakcine u Beogradu, gde je stigao privatnim avionom sa ženom, manekenkom Šeron Fonsekom, a navodno će krajem jula doći ponovo u Beograd kako bi održao konecrt.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

Sada je Đanluka Vaki poslao poruku zahvlanice u kojoj najavljuje svoj koncert u Beogradu i tako proslavi povratak normalnom životu:

- Pozdrav Gorane, Andrea, želim da se zahvalim još jednom na dobrodošlici i tretmanu, ne mogu da dočekam da zajedno proslavimo povratak normalnom životu sa velikim koncertom u Beogradu, Volim Vas, rekao je Vaki u obraćanju.

- To će biti prvi veliki događaj nakon svega što nas je zadesilo i svi koji su uključni u organizaciju su mnogo uzbuđeni. Andreja Kesić dogovorio je sa Đanlukom da u Beogradu, konkretno Donjem gradu, nastupi krajem juna ili u prvim danima jula, što zavisi isključivo od nekih tehničkih stvari - priča izvor.

- Događaj će se organizovati pod nazivom "Celebrate love", jer i povod ovog događaja jeste da se slavi ljubav i povratak u život. Tri-četiri domaće zvezde takođe će nastupiti te noći, a Andreja Kesić sve organizuje uz podršku gospodina Gorana Vesića, odnosno grada Beograda. Biće spektakularno, to je veliki poklon svima nakon teškog perioda koji je iza nas - dodaje sagovornik.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

Kurir.rs/Telegraf/M.M.

BONUS VIDEO:

01:32

Italijanski milioner Đanluka ponovo u Beogradu na vakcinaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track