KAKO TO NOSIŠ DETE KAO DA JE PAS ILI PEŠKIR? Manekenka se slikala sa sinom i zbog te slike je svi RAZAPINJU
Foto: Printscreen/Instagram

uči da bude majka

KAKO TO NOSIŠ DETE KAO DA JE PAS ILI PEŠKIR? Manekenka se slikala sa sinom i zbog te slike je svi RAZAPINJU

Pop kultura -

Manekenka Emili Ratajkovski, koja važi za jednu od najzgodnijih žena današnjice, porodila se krajem marta, a da uživa u ulozi majke dokazuju i brojne fotografije sa njenim sinčićem Silvesterom Apolom. Međutim, internet korisnici tvrde da, nažalost, ona još nije naučila da bude majka.

Naime, salvu kritika izazvala je fotografija na kojoj lepa brineta pozira u bikiniju, a u rukama drži svoju bebu, ali na prilično neobičan način. Emili malenog Silvestera drži jednom rukom, a glava mu slobodno pada, odnosno ona je ne pridržava.

To je razljutilo tviteraše koji su požurili da je osude, te tvrde da dete doživljava kao aksesoar. Otišli su dotle da su pronašli i njenu fotografiju na kojoj drži svog psa na identičan način kao i dete.

"Beba nije vreća pirinča da je držiš na taj način", "Moraš da mu držiš i glavu", "Nosiš ovo jadno dete kao tašnicu", "Nosiš sina kao da je peškir za plažu, pa zaključaš komentare", samo su neki u nizu ljutitih opaski.

Emili se nije oglasila na račun ovoga, ali je zato onemogućila komentarisanje ispod ove objava.

U čitavu hajku uključio se i poznati britanski voditelj Pirs Morgan. "Ovako se ne nosi dete i ne bi trebalo da podstičeš milione svojih pratilaca da rade isto. Drage volje ću ti dati poneki savet ako ti je potrebno", napisao je.

Bonus video:

00:07

LJUPKA, IMAŠ TELO BOGINJE: Pevačica vredno radi na TOP liniji, otišla u teretanu i omamila sve SNIMKOM U VRUĆIM HELANKAMA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track