NAKON INTERVJUA VEKA ČINILO SE DA JE CEO SVET NA MEGANINOJ STRANI: Sada su KONAČNO stigli rezulatati, evo ko je zapravo GUBITNIK!
Foto: Profimedia

OTKRIVENO

NAKON INTERVJUA VEKA ČINILO SE DA JE CEO SVET NA MEGANINOJ STRANI: Sada su KONAČNO stigli rezulatati, evo ko je zapravo GUBITNIK!

Pop kultura -

Okarakterisan je kao "intervju veka" i to s punim pravom - do ovog trenutka, intervju koji je Opra vodila sa Megan Markl i Harijem pogledan je preko 49 miliona puta.

Sada, kada se prašina oko izrečenog u tom intervjuu slegla, došao je trenutak da se svedu računi - kome je ovaj razgovor pomogao, ko je profitirao, ko je izgubio? Koji je stvaran odjek svega izrečenog?

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Brojke nesumnjivo pokazuju da je, što se gledanosti tiče, ovo drugi najznačajniji TV događaj ove godine - prvo mesto zauzima finale serije "Na dužnosti".

Iako su društvene mreže i reakcije njihovih korisnika odavale utisak da je narod na strani Megan i Harija, brojke pokazuju drukčije - njihov rejting je u padu, a odobravanje publike na najnižem nivou otkada se njihova popularnos meri.

To ipak ne znači da je popularnost pripadnika kraljevske porodice neokrnjena - ništa bolje nije prošao ni princ Čarls. Što se tiče ostalih pripadnika kraljevske porodice, njihova popularnost ostala je na istom nivou.

Intervju je izazvao burne i oprečne reakcije u Americi i Engleskoj. U Engleskoj je dočekan "na nož" i gledaoci su stekli utisak da je bio neprimeren, dok se američki gledaoci ne slažu sa tim sudom.

I tako se još jednom pokazalo ono što publika stalno zaboravlja - društvene mreže nisu potpuno tačno ogledalo javnog mnjenja, naprotiv - često pokazuju potpuno iskrivljenu sliku sveta van interneta. Tako su društvene mreže bile pune podrške i odobravanja za Megan i Harija. Međutim, kada se prašina slegla i kada su se izmerile prave brojke pokazalo se da su na gubitku oni za koje se najviše navijalo - Megan i Hari. Jedini gubitnik sa druge, "protivničke" strane je princ Čarls.

Megan Markl
foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic Zena/M.M.

BONUS VIDEO:

00:07

LJUPKA, IMAŠ TELO BOGINJE: Pevačica vredno radi na TOP liniji, otišla u teretanu i omamila sve SNIMKOM U VRUĆIM HELANKAMA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track