KRALJEVSKI RATOVI SE NASTAVLJAJU! OVOG PUTA SU NA METI NOVINARI: Besni princ Hari preti TUŽBAMA i više niko nije siguran!
Foto: Profimedia

bura se ne stišava

KRALJEVSKI RATOVI SE NASTAVLJAJU! OVOG PUTA SU NA METI NOVINARI: Besni princ Hari preti TUŽBAMA i više niko nije siguran!

Pop kultura -

Megan Markl (39) je 4. juna rodila je devojčicu u bolnici "Santa Barbara’s Cottage".

Ona i princ Hari (36) dali su joj ime Lilibet "Lili" Dajana Mauntbaden-Vindzor po njenoj baki i prabaki.

Princ Hari
foto: Printscreen

Par tvrdi da je kraljica Elizabeta bila prva osoba koju su nazvali nakon rođenja ćerke i da je ona dala svoj blagoslov da je nazovu njenim nadimkom iz detinjstva, Lilibet kako je zvao i njen pokojni muž, Filip.

Međutim, izvor blizak kraljevskoj porodici za BBC, odnosno Džoniju Dajmondu je ispričao potpuno suprotnu priču. Tvrdi kako niko nije pitao kraljicu za njeno mišljenje o odluci Saseksa da svoje drugo dete nazovu po njoj.

Izvori bliski Hariju i Megan odmah su to demantovali.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

- Vojvoda je razgovarao sa svojom prodicom kako bi im javio vesti, a kraljica je bila prvi član prodice kog je kontaktirao. Za vreme tog razgovora, rekao joj je da se nada da će ćerku nazvati Lilibet, u njenu čast. Da nisu imali kraljičinu podršku, ne bi koristili to ime - ispričao je izvor.

Princ Hari je zatim navodno zapretio Bi-Bi-Siju da će ih tužiti zbog izveštavanja o tome da se on i Megan Markl nisu konsultovali sa Kraljicom oko toga da li da svoju ćerku nazovu Lilibet.

Navodno, Hari je otišao korak dalje pretnjom BI-Bi-Siju da će preduzeti pravne mere protiv medijske korporacije. Obaveštenje o pravnim merama stiglo je uz brižljivo sročeno saopštenje koje je postavilo mnogo više pitanja pre nego što je dalo odgovor na ono krucijalno: da li je kraljica bila konsultovana i da li je dala dozvolu ili je prosto bila samo obaveštena o imenu. U saopštenju se insistira na tome da je Bi-Bi-Sijev izveštaj skroz netačan i napominje.

(Kurir.rs/A.M./Page Six/Mercurynews)

Bonus video:

03:10

VID JE SADA U UZRASTU KADA MU JE MAMA JAKO VAŽNA, A MENI TO PRIJA Dragana Džajić otkrila ko čuva naslednika dok je ona u izlasku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track