Najnovije vesti

IZAŠAO PRVI TREJLER ZA JUŽNI VETAR 2! Fanovi šokirani jedan junak nije mrtav, a drugi se vraća na VELIKA VRATA!
Foto: Nemanja Miščević/promo

konačno

IZAŠAO PRVI TREJLER ZA JUŽNI VETAR 2! Fanovi šokirani jedan junak nije mrtav, a drugi se vraća na VELIKA VRATA!

Pop kultura

Posle više meseci isčekivanja, konačno je pred nama prvi trejler za film "Južni vetar 2 – ubrzanje". Autorska ekipa predvođena rediteljem Milošem Avramovićem rešila je publici da predstavi šta nas novo čeka u nastvku blokbastera koji je pre tri godine oborio sve rekorde gledanosti.

film Južni vetar 2
foto: Nemanja Miščević/promo

U prvom trejleru za "Ubrzanje" vidimo produkcijski do sada neviđenje scene, ali i naznaku zapleta koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra! Pored već dobro poznate glumačke ekipe predvođene Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković i Aleksandrom Berčekom, u "Ubrzanju" nas čeka i povratak Luke Grbića koji tumači lik brata Petra Maraša, baš kao i mlade britanske zvezde Anastasie Everall. Nije mrtav ni Predrag Miki Manojlović, koji igra Cara. Međunarodnu postavku dopunjavaju i glumci iz Bugarske Marijan Valev i Zahari Baharov.

Luka Grbić
foto: promo

"Film Južni vetar 2 – Ubrzanje" sniman je na lokacijama u istočnoj Srbiji, kao i vrlo nepritupačnim terenima na granici sa Bugarskom. Snimanje je završeno tokom prošle godine, a velika premijera se očekuje na jesen ove godine.

film Južni vetar 2
foto: Nemanja Miščević/promo

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track