MRZIM TE, JEDVA ČEKAM DA UMREŠ! DVOLIČNA MANEKENKA RASKRINKANA: Krisi Tigen se pretvarala se da je DOBRA, onda su procurele poruke
Foto: Profimedia

kakva zlobnica

MRZIM TE, JEDVA ČEKAM DA UMREŠ! DVOLIČNA MANEKENKA RASKRINKANA: Krisi Tigen se pretvarala se da je DOBRA, onda su procurele poruke

Pop kultura -

Krisi Tigen (35) se ovih dna stalno izvinjava, ali kako se završi jedna priča, počinje druga.

Ova bivša manekenka i supruga muzičara Džona Ledženda je maltretirala manekenku Kortni Stoden koja je otkrila da joj je Krisi pre deset godina pisala uvredljive poruke i maltretirala je. Ona je i započela raskrinkavanje Krisi.

"Mrzim te", "Idi na spavanje zauvek", "Jedva čekam da umreš", samo su neke od poruka koje je Tigen slala Stodenovoj.

Zatim je vređala i maltretirala Lidzi Lohan, Saru Pejlin, Avril Lavinj, Maraju Keri i Faru Abraham putem Tvitera. I taman je objavila izvinjenje, ali onada se iglasio dizajner Majkl Kostelo.

Naime, on je objavio na društvenim mrežama da još uvek "pomišlja na samoubistvo" kada se seti na koji način se prema njemu ophodila i kako ga je maltretirala Krisi Tigen.

Dizajner kaže da još uvek pati od depresije, da je istraumiran i da ima suicidalne misli posle navodnog napada Kristi Tigen koja ga je optužila da je rasista 2014. godine.

"Poslednjih sedam godina sam proveo u strahu da ću izgubiti profitabilan brend, bilske saradnike i prijatelje i da ću biti na crnoj listi modne industrije", započeo je priču Majk Kostelo.

Kako je naveo u objavi na Instagramu 2014. godine Krisi Tigen ga je optužila da je rasista.

"Formirala je mišljenje o meni na osnovu fotošopiranog komentara koji se pojavio na interentu. U pitanju je bila laž i montaža. Kada sam pokušao da kontaktiram Krisi kako bih joj objasnio o čemu se radi, ona mi je odgovorila da je moja karijera gotova i da će sva vrata za mene biti zatvorena. Čoveče, potrudila se da ostvari svoju pretnju. Koji god posao da sam dobio u poslednjem minutu bi otkazali saradnju bez objašnjenja. Redovno bih dobijao poruke i pozive od zajedničkih prijatelja koji su mi rekli da ona i Monika Rouz, uticajna stilistkinja, prete ljudima i brendovima koji sarađuju sa mnom.

Mnogo puta sam pokušao da sa njima razgovaram, ali nisu htele ni da čuju. Bio sam na meti celog Holivuda i uticajnih grupa koje zatvaraju sva vrata jednom porukom.

Svih ovih godina bežim od lažnog narativa Krisi Tigen i Monike Rouz i njihovih prijatelja koji su poverovali u tu priču", napisao je Kostelo.

Dizajner je objavio i prepisku između njega i Krisi u kojoj mu je poručila da "zaslužuje da umre".

U prepisci Majkl je moli da je pozove i da joj objasni da nikoga nije uvredio na rasnoj osnovi, ali Krisi mu odgovara: "Zadrži priču za sebe jer tvoja umirujuća karijera je sad zvanično mrtva".

Nakon što je Majkl napisao da je u pitanju fotošopiran komentar koji je uklonjen sa interneta posle podnešenja žalbe i da se oseća mentalno jako loše, ali i da mu njeni komentari na njegov račun prave još veći problem Krisi je napisala: "Odlično! Ljudi kao ti treba da pate i da umru. I treba da umreš. Tvoja karijera je gotova, samo gledaj".

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:57

ŠABANOV SIN NAPRAVIO ROĐENDANSKU ŽURKU NA OČEVOJ VIKENDICI: Marina i Dajana pokazale kako je na slavlju u KRČEDINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track