SRPSKI ZET IZ SERIJE NCIS SKINUO 20 KG BEZ TERETANE: Glumac Majkl Vederli otkrio šta je radio i kako je uspeo da OSLABI!
Foto: Profimedia

potrudio se

SRPSKI ZET IZ SERIJE NCIS SKINUO 20 KG BEZ TERETANE: Glumac Majkl Vederli otkrio šta je radio i kako je uspeo da OSLABI!

Pop kultura -

Glumac Majkl Vederli (52) zvezda serija Bul i NCIS, nedavno je priznao kako se ugojio.

Tokom napornih snimanja, kaže, nije pazio na ishranu i nije bio fizički aktivan pa su se kilogrami nagomilali.

Na kraju 11. sezone serije NCIS imao je 109 kilograma, što mu je bilo neprihvatljivo.

Majkl Vederli
foto: Profimedia

"U to doba, deca su imala dve i po i jednu godinu. To znači da sam dugo živeo sa trudnom damom, iako moja supruga Bojana nikada nije žudela za preterano slatkim. Bilo mi je vrlo teško reći njoj i deci da moram sad da idem i potrošim nekoliko sati samo na sebe. A već je i sam moj posao uzimao puno vremena", rekao je nedavno za američki magazin.

Okidač za promenu mu je bio kada je pocepao pet pari pantalona zbog debljine.

"Ovo nije neko opravdanje, ali na švedskom stolu na setu se ne nalaze baš neke zdrave opcije za pojesti. Onda radite do kasno, stižu pice i kineska hrana. Trudiš se biti dobar. Ali dok vam stalno neko od ekipe gura takve stvari pod nos, naravno da bih zaseo za sto i sve trpao u sebe. I kako je to potrajalo, stvari su izmakle kontroli. Moralo se nešto promeniti", ispričao je glumac.

Majkl Vederli
foto: Profimedia

Fitnes instruktorka Džulijet Kaska mu je pomogla da skine nakupljene kilograme. Promenila mu je ishranu i u svakodnevicu uvela vežbe koje nisu preterano naporne. Majkl sad praktikuje sportove poput boksa i plivanja u moru.

Otkrio je koje hrane se kloni.

"Nema dobre hrane koja dolazi iz kesica poput onih od čipsa. Klonio sam se testenine, riže,hleba, krompira i svega što je zapravo zabavno jesti, ali nisam to jeo. I potpuno sam prestao konzumirati alkohol", ispričao je.

Novi režim ishrane i telesne aktivnosti pomogle su mu da sa 109 kilograma padne na 90.

Majkl Vederli
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./People)

Bonus video:

00:58

SEĆATE SE BUNTOVNE NATAŠE IZ ISTOVREMENOG FILMA? Evo šta danas radi Tijana Kondić i kako se seća uloge koja joj je promenila ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track