ŽENE SANJAJU O OVAKVOJ KOSI! Dženifer Lopez opet ima SAVRŠENU FRIZURU, pramenovi i lokne koje ostavljaju BEZ DAHA! (FOTO)
Foto: Profimedia

trend

ŽENE SANJAJU O OVAKVOJ KOSI! Dženifer Lopez opet ima SAVRŠENU FRIZURU, pramenovi i lokne koje ostavljaju BEZ DAHA! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Dženifer Lopez važi za jednu od najlepših pevačica, a pored toga diktira i modne trendove.

Mnoge žene sanjanju upravo da izgledaju kao ona.

Nema te frizure koju ova žena ne može da nosi - glatka i ispegalana kao staklo, mala punđa na vrhu glave, "zavesa" šiške, vlažne lokne, čupava punđa - nema toga što njoj ne stoji.

Njen frizer Kris Eplton je svestan i ove fenomenalne osobine ali i spremnosti Džej Lo da eksperimentiše, premda ume da primeni snagu stare dobre klasike na najbolji način.

Sada je sve oduševila dugom svetlom kosom sa još svetlijim pramenovima i malo tamne boje u korenu - kako Kris kaže - Barbika se vratila.

Međutim, nije to tek bilo koja "lutka" - već Barbi iz Bronksa! Kad su Dženifer jednom prilikom pitali odakle joj ovaj nadimak, rekla je da oduvek nosi barem po nekoliko likova u sebi. "Kad se doteram u poslovnom stilu, izgledam kao biznismenka, ali kad se bacim na muziku, onda sam "barbika" iz Bronksa", kaže Džej Lo.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:39

DŽENIFER LOPEZ U SUZAMA ZBOG BAJDENOVE POBEDE! Pevačica snimila video u kome JEDVA GOVORI, a evo šta je sve poručila! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track