NI KOD NJIH NIJE SVE BAJNO I SJAJNO! Poznati koji su se pomirili nakon RASKIDA: A evo kakvu vezu su imali princ VILIJAM i KEJT!
Foto: Profimedia

Sapunice

NI KOD NJIH NIJE SVE BAJNO I SJAJNO! Poznati koji su se pomirili nakon RASKIDA: A evo kakvu vezu su imali princ VILIJAM i KEJT!

Pop kultura -

Nekima je potrebno malo više vremena, pa čak i više raskida da bi shvatili da su pronašli pravu osobu. Predstavljamo vam u nastavku parove koji su su morali da se rastanu i provedu neko vreme odvojeni, kako bi shvatili da su stvireni jedno ua drugo.

Điđi Hadid i Zejn Malik muzičar i manekenka sreli su se 2015. godine kada su i uplovili u emotivnu vezu. Tri godine kasnije iznenadili su obožavaoce iznenadnim raskidom. Svoju odluku poznati par je tada objavio na društvenim mrežama, ističući da će jedno drugom ostati podrška i nakon raskida. Pomirili su se 2020. godine i dobili čerkicu po imenu Kai.

Điđi Hadid, Zejn Malik
foto: Profimedia

Vojvotkinja i Vojvoda od Kembridža

Vilijam i Kejt upoznali su se na Univerzitetu 2001. Iako se ne zna tačno kada je njihova romansa započeta, vezu su ozvaničili 2005. godine. Dve godine kasnije je par raskinuo, da bi se u junu iste godine ponovo pomirili. Verili su se 2010. godine, a venčali u aprilu 2011. Danas imaju troje dece prinčeve Džordža i Luija i princezu Šarlotu.

Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Džastin Timberlejk i Džesika Bil

Džastin i Džesika su vezu započeli 2007. godine, ali su 4 godine kasnije raskinuli. Ubrzo nakon toga su se pomirili i venčali u oktobru 2012. godine. Imaju sinove Sajlasa i Finiasa.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

Adam Levin i Behati Prinslu

Adam i Behati bili su u vezi dve godine, kada je pevač odlučio da stavi tačku na njihov odnos. Ušao je u odnos sa drugim Victoria’s Secret anđelom, Ninom Agdal. Međutim, ubrzo je shvatio da je Behati savršena za njega, raskinuo je sa Ninom i vratio se njoj. Venčali su se 2014. godine, a danas imaju dve ćerke

Adam Levin
foto: Profimedia

.Dženifer Lopez i Ben Aflek

Dženife i Ben, popularni tandem „Bennifer“, bili su „selebriti“ par o kojem se ranih 2000-tih najviše pisalo. Oni su naprasno otkazali venčanje 2003. godine,a nekoliko meseci kasnije i raskinuli.Poslednjih nedelja, par je više puta snimljen zajedno u Los Anđelesu i Majamiju, nakon što je pevačica raskinula veridbu sa bivšim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom nakon četvorogodišnje veze.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.A)

Bonus video:

00:31

RASPEVANO NA TRGU REPUBLIKE Aplauzi za prvaka Opere i tenora Dejana Maksimovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track