KLOI KARDAŠIJAN PONOVO RASKINULA SA TRISTANOM TOMPSONOM? Prelazila mu je preko preljuba, a sada je shvatila jednu BITNU STVAR!
Foto: Profimedia

RASKID

KLOI KARDAŠIJAN PONOVO RASKINULA SA TRISTANOM TOMPSONOM? Prelazila mu je preko preljuba, a sada je shvatila jednu BITNU STVAR!

Pop kultura -

Kloi Kardašijan (36) i Tristan Tompson (30), po pisanju američkih medija, ponovo su raskinuli. Navodno, raskid se dogodio neposredno pre nego što je NBA igrač viđen kako se provodi u jednom hotelu sa nekoliko devojaka.

- Kloi je ponovo raskinula s Tristanom, a to se dogodilo pre njegovog skandala na privatnoj žurki - rekao je izvor blizak starleti.

- Rastali su se prijateljski, ali nakon ovoga... Ko zna.

KIoi Kardašijan
foto: Profimedia

Kako je neimenovani izvor objasnio, sportista s kojim Kloi ima ćerku Tru jednostavno nije dobar saputnik za Kloi.

- Tristan će uvek biti Truin tata i on je dobar otac, ali nikad neće biti dobar partner za Kloi - istakao je izvor.

Podsetimo, Kloi i Tristan započeli su vezu 2016. godine, a ćerku su dobili dve godine kasnije. Sve vreme tokom njihove veze pojavljivale su se glasine da košarkaš vara rijaliti zvezdu, snimci na kojima se provodi s nepoznati devojkama i odvodi ih u hotele. Najveći šok dogodio se kada je to učinio dok je Kloi brojala poslednje sate pred porođaj.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Najmlađa od sestara Kardašijan mu je opraštala, sve dok nije saznala da se ljubio sa Džordin Vuds, najboljom drugaricom njene sestre Kajli Džener. Ubrzo potom počele su spekulacije da je Kloi popustila i ponovo mu oprostila, što je pre par meseci i potvrdila.

Rijaliti zvezda nedavno je objavila fotografiju na kojoj pozira sa dijamantskim prstenom u prvom planu i tim podgerajla spekulacije o veridbi. Takođe, govorilo se i da par pokušava da dobije o drugo dete.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.A)

Bonus video:

01:22

BRANKA JE NAJSTARIJI VOZAČ FIĆE: Ima 90. godina, a od legendarnog automobila ne odustaje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track