ĆERKA POZNATOG SRPSKOG GLUMCA ODUŠEVILA U EMISIJI Otkrila detalje o životu sa slavnim roditeljima, a evo zbog čega je imala TRAUME
Foto: Zorana Jevtić

skromna

ĆERKA POZNATOG SRPSKOG GLUMCA ODUŠEVILA U EMISIJI Otkrila detalje o životu sa slavnim roditeljima, a evo zbog čega je imala TRAUME

Pop kultura -

Anđela Jovanović već neko vreme je u vezi sa atletičarem Mihailom Dudašem, a sad je lepa glumica pokazala skromnost i opuštenost. U letnjem svilenom kompletu očarala je sve u studiju, a spomenula je i poznate roditelje.

- Moji roditelji su me vaspitali da budem skromna, mi smo jedna normalna porodica koja živi skromno,a nimalo bahato, prosto nismo takvi, rekla je glumica.

Branka Pujić, Dragan Jovanović
foto: Damir Dervišagić

Glumica je otkrila da bi rado, pored Miloša Avramovića, radila i sa Kventinom Tarantinom.

- Bila bih zadovoljna i sa dva minuta u njegovom novom filmu, to je sasvim ok za Tarantina, rekla je kroz smeh Anđela.

Ćerka poznatog glumačkog para, Dragana Jovanovića i Branke Pujić, ispričala je koji uloge njenih roditelja su joj najdraže.

- Draganovo, volim ono što je uradio u "Rođaku sa sela", a Brankina najstrašnija njena uloga, imala sam traumu kad sam gledala taj film sa 12 godina, "Sveto mesto", imala sam baš problem da se konektujem sa mamom nakon toga. Ona igra neku vešticu, ima neku scenu gde leži mrtva, Dragan joj prilazi, ona naglo otvori oči i ja sam počela da vrištim i nisam mogla neko vreme da se družim sa njom. Dobru je transformaciju napravila, ona je u životu inače medić, a ovde je u filmu vrlo strašna - rekla je ona u emisiji Amidži šou.

Anđela Jovanović
foto: Printscreen/Youtube/amigshow

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

04:51

POZNATI DOŠLI DA PODRŽE LUKASA! Folker predstavio knjigu, pa otkrio koji deo mu je NAJEMOTIVNIJI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja