PEVAČICA UŽIVA U MAJČINSTVU: Dok Orlando Blum šeta plažom savršeno definisanim telom, Keti Peri poslala VAŽNU PORUKU svim MAJKAMA!
Foto: Profimedia

PORODILA SE PRE 9 MESECI

PEVAČICA UŽIVA U MAJČINSTVU: Dok Orlando Blum šeta plažom savršeno definisanim telom, Keti Peri poslala VAŽNU PORUKU svim MAJKAMA!

Pop kultura -

Keti Peri i Orlando Blum, postali su roditelji devojčice Dejzi pre 9 meseci, a paparaci su ih nedavno uhvatili na porodičnom odmoru u Grčkoj.

Sudeći po fotografijama pevačica se ne opterečuje kilažom i vežbanjem, te ne žuri da vrati staru liniju. Sa njima je bio i Orlandov sin iz prvog braka, desetogodišnji Flin, koga je dobio u braku sa manekenkom Mirandom Ker.

Keti Peri, Orlando Blum
foto: Profimedia

Pored Orlandovog savršeno isklesanog tela, pažnju je privukla i Keti u jednodelnom ljubičastom kupaćem kostimu.

Zbog otvorenosti i realnih stavova po pitanju ženskog tela nakon porođaja, Keti je zaradila simpatije žena širom sveta. Dokaz su veoma pozitivni komentariispod pevačicinih fotografija na društvenim mrežama.

Keti Peri
foto: Profimedia

Par je uživao na obali, a šuška se i da su se u tajnosti venčali jer je na snimku koji je pevačica nedavno objavila na Instagramu, glumac nosio prsten koji podseća na burmu.

Podsetimo, glumac je Keti zaprosio na Dan zaljubljenih još 2019. godine, a oboma će ovo biti drugi brak. Ona je prethodno bila u braku sa komičarem Raselom Brandom koji je razbod navodno zatražio preko sms poruke, što je pevačicu slomilo. Međutim, sreću je našla kraj čuvenog holivudskog zavodnika, a bliska je kako sa Mirandom tako i sa njihovim sinom.

Orlando Blum
foto: Printscreen/Instagram/katyperry

Kurir.rs/A.A

Bonus video:

06:01

KIJA KOCKAR PODRŽALA LUKASA, PA OTKRILA: Biću mu gost na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track