PUKLA TIKVA! Glumica Kejti Holms nakon 8 meseci veze raskinula sa KUVAROM: Otkriven i razlog, a ona se fokusirala NA JEDNU STVAR!
Foto: Profimedia

raskid

PUKLA TIKVA! Glumica Kejti Holms nakon 8 meseci veze raskinula sa KUVAROM: Otkriven i razlog, a ona se fokusirala NA JEDNU STVAR!

Pop kultura -

Kejti Holms posle osam meseci veze raskinula je sa kuvarom Emiliom Vitolom Juniorem, potvrdio je glumičin portparol.

Holivudska glumica mnogo vremena je provodila sa dečkom, a paparaci su ih stalno sretali u šetnjama ili dok sede u centru Njujorka. Prema pisanju stranih medija, njihova veza se brzo razvijala, te se brzo i raspala. Nedavno je uslikana kako ozbiljna šeta pored njega, kao da su distancirani. Holmsova i Emilio nisu se držali za ruke, glumica je imala podočnjake, te je delovala natečeno u licu.

Kejt Holms
foto: Profimedia

Ne zna se šta se dogodilo sa njima, niti koji je razlog raskida osmomesečne veze.

Inače, Emilio je sa holivudskom lepoticom prevario verenicu Rejčel Emons. On ju je ostavio preko sms poruke, nakon što su se u javnosti pojavile njegove fotografije sa Kejti. Rejčel je tada izjavila da je u šoku jer su živeli zajedno i prirpremali venčanje.

Glumica je sada nekoliko puta zaredom uslikana s rukama punim kesa, a pre nekoliko dana uhvaćena je kako ide s ocem Martinom na večeru. On je strpljivo čekao kraj svog auta ispred njene zgrade u Njujorku i pojavila se nakon desetak minuta.

Kejt Holms
foto: Profimedia

Par nije viđen zajedno mesec dana, a da je portparol glumice izjavio da su se Kejti i Emilio razišli prijateljski.

- Kejti i Emilio su zaista uživali u vremenu koje su provodili, ali jednostavno nije uspelo. Ona je sada fokusirana na ulogu majčinstva, kao i na svoj posao - rekao je izvor blizak paru.

Kejt Holms
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./usweekly

Bonus video:

06:01

KIJA KOCKAR PODRŽALA LUKASA, PA OTKRILA: Biću mu gost na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track