DARKO PERIĆ POPULARNIJI OD BIKOVIĆA I ĐURIČKA: Ko je momak iz KLADOVA koji ima 4 i miliona pratilaca
Foto: Zorana Jevtić, EPA, Profimedia

Neočekivano

DARKO PERIĆ POPULARNIJI OD BIKOVIĆA I ĐURIČKA: Ko je momak iz KLADOVA koji ima 4 i miliona pratilaca

Pop kultura -

Od glumaca iz Srbije uspešnu internacionalnu karijeru imaju Miloš Biković, Peđa Bjelac i Nikola Đuričko, ali najveća zvezda trenutno je Darko Perić. On tumači jednu od glavnih uloga u najgledanijoj seriji na Netfliksu "Kuća od papira".

Darko je poreklom iz Srbije, tačnije iz Kladova. O Darkovom detinjstvu i životu se malo zna u Srbiji. On je 1995. godine napustio rodno mesto i uputio se u Rumuniju, na studije veterine. Iz Rumunije se prvo preselio u Berlin, a zatim je otišao u Barselonu, koja mu se toliko dopala da je rešio da ostane tu da živi.

Darko Perić, Kuća od papira
foto: Profimedia

- Ja sam rođen u Jugoslaviji. Sebe i dalje smatram Jugoslovenom. Tata sada živi u Crnoj Gori, i to više nije ista zemlja. Sestra i majka žive u Novom Sadu. Žena mi je Rumunka, a sin polu-Srbin. Sebe smatram građaninom sveta. Više volim da kažem da sam glumac s Balkana - izjavio je ranije za medije Darko. Glumac ima na Instagramu čak četiri miliona pratilaca, duplo više od Bikovića.

Miloš Biković
foto: Tamara Trajković

Kurir.rs

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track