PREDSTAVLJENI KAO ŽRTVE SISTEMA: Snimljen film o princu Hariju i Megan Markl, u njemu i čuveni intervju sa Oprom Vinfri!
Foto: Profimedia

beg iz palate

PREDSTAVLJENI KAO ŽRTVE SISTEMA: Snimljen film o princu Hariju i Megan Markl, u njemu i čuveni intervju sa Oprom Vinfri!

Pop kultura -

O princu Hariju i Megan Markl snimljen je još jedan film u produkciji kompanije "Lifetime", a prvi trejler objavljen je 23. juna.

film princ Hari, film Megan Markl
foto: Profimedia

"Hari i Megan: Beg iz palate" pratiće najskorije događaje iz života bračnog para, uključujući i njihov sada već čuveni intervju sa Oprom Vinfri. Sudeći po insertu, scenario je baziran na ispovesti koji su dali poznatoj voditeljki, a u filmu će Megan i Hari biti predstavljeni kao žrtve sistema, što je zapravo, po oceni kritičara, i bio cilj njihove pojave. Ipak, sa obzirom da im je popularnost otada drastično opala, pitanje je da li su ispunili rejting.

Kako su saopšili iz kompanije, film će se fokusirati na "sve veću usamljenost i tugu koju je Megan iskusila", potom na "razočaranje para u "Firmu" što ih nije branila od napada štampe" i "Harijevog straha da će se istorija ponoviti i da neće biti u mogućnosti da zaštiti svoju ženu i sina od istih sila koje su izazvale smrt njegove majke".

film princ Hari, film Megan Markl
foto: Profimedia

Da podsetimo, kada su oni slične optužbe izneli u intervjuu, dobar deo javnosti i stručnjaka izneo je činjenice da je britanska štampa počela da kritikuje Megan i Harija nakon što su odlučili da iznose političke stavove, što članovi kraljevske porodice ne rade, a potom propovedaju borbu za očuvanje planete dok po celom svetu na privatne zabave i darivanja, lete privatnim avionom. U natpise u medijima kraljevska porodica nije se mešala ni kada su pre nekoliko godina isplivale slike vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton u toplesu, kao ni tokom skandala oko poznantstva princa Endrua i pedofila Džerfrija Epstina.

U filmu glavne uloge igraju Džordan Din kao Hari i Sidni Morton kao Megan.

film princ Hari, film Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:08

NIKOLINA PIŠEK POKAZALA UNUTRAŠNJOST VILE OD 500 KVADRATA! Voditeljka kupila nekretininu, sada kreće sa UREĐENJEM doma! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track