ONE RASTU I RASTU, MOJA LEĐA PATE ZBOG TOGA! Glumica otkrila kako joj GRUDI SVE VEĆE, pa stavila tačku na priče o silikonima!
Foto: Pritnscreen

ISKRENA

ONE RASTU I RASTU, MOJA LEĐA PATE ZBOG TOGA! Glumica otkrila kako joj GRUDI SVE VEĆE, pa stavila tačku na priče o silikonima!

Pop kultura -

Glumica Selma Hajek (54) važi za jednu od najseksipilnijih holivudskih lepotica, a njen izgled se s godinama nije puno promenio.

Mnogo se polemisalo da li je Selma povećala grudi, a ona je sada rešila da stavi tačku na ovu temu.

Selma Hajek
foto: Profimedia

- Mnogi ljudi su rekli da sam povećavala dojke. Ne zameram im to! Grudi su mi bile manje! Baš kao i ostatak mog tela. Postoje neke žene kojima dojke rastu dok se debljaju, a drugim ženama rastu kad doje decu.. U nekim slučajevima rastu u menopauzi - objasnila je Selma i nastavila:

- Ja sam slučajno jedna od žena kojoj se to dogodilo svaki put! Kada sam se udebljala u trudnoći i tokom menopauze.

Dakle, fizičke promene su prirodne, kaže Hajek. Ali iako bi to poželele mnoge žene, glumici nije uvek bilo lepo. Ponekad je bilo i bolno.

Selma Hajek
foto: Profimedia

- One rastu i rastu. Puno i puno veličina. I moja leđa su zaista patila od toga - rekla je.

Nije tajna da je Hajek u menopauzi. Ne brine da će ostariti, ali ona je mnogo više zabrinuta zbog predrasuda u ovom kontekstu.

- Ne postoji datum isteka roka trajanja za žene. Ovo razmišljanje mora nestati. Jer nekoga možete "razbiti" u bilo kom dobu. Možete se izjasniti u bilo koje doba, možete sanjati u bilo koje doba, možete biti romantični u bilo kojem dobu - rekla je Hajekova i dodala:

- U svakom trenutku imamo pravo da budemo voljeni onakvi kakvi jesmo. Nismo ovde samo da pravimo bebe, nismo samo da bismo bile majke muškarcima. Nismo ovde samo da služimo svemu i svima oko nas.

Selma Hajek
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 25.06.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track