ON NAS OGRANIČAVA, STALNO KONTROLIŠE I PRAVI PROBLEME: Dečko Britni Spirs IZGOREO, rekao šta misli o njenom OCU!
Foto: Printscreen/Instagram

velika podraška

ON NAS OGRANIČAVA, STALNO KONTROLIŠE I PRAVI PROBLEME: Dečko Britni Spirs IZGOREO, rekao šta misli o njenom OCU!

Pop kultura -

Posle 13 godina starateljstva Britni Spirs (39) je 23. juna prvi put dala izjavu u sudu i progovorila i tretmanu kroz koji je prošla.

Njenu potresnu izjavu koju je davala 24 minuta su preneli mnogi svetski mediji i svi se slažu da njen otac, Džejmi Spirs treba da "dobije otkaz" odnosno da ne bude više Britnin zakonski staratelj.

Jedna od stvri koja je šokirala svet je i deo gde Britni govori da joj nije dozvoljeno da se uda i da ima decu jer ne sme da izvadi spiralu. sve to zbog nadzora njenog oca.

Njen dečko Sem Azgari u ovom periodu velika joj je podrška, napominju strani mediji. Još ranije, naime, fotografisao se u "Free Britney" majici, ali i otkrio kako se oseća kada je njen otac u pitanju.

Tada, u okviru Instagram storija, naglasio je kako "nije došao u Ameriku da bi mu neko onemogućio da slobodno živi i izražava se", pa nazvao gospodina Spirsa "moron*inom".

- Važno mi je da se zna da nemam nimalo poštovanja prema nekome ko pokušava da kontroliše našu vezu i ko nam stalno otežava. Po mom mišljenju, Džejmi je prava moron*ina. Neću da zalazim u detalje jer, kao i uvek, poštujem našu privatnost, ali u isto vreme, ja nisam došao u ovu zemlju da me neko sputava da se slobodno izražavam i živim – napisao je Sem koji ima 23 godine.

Da podsetimo, Britni iz braka sa Kevinom Federlajnom ima dvojicu sinova Šona i Džejdana.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

05:07

REPER NUĆI ZA KURIR POSLE ŽURKE IZ PAKLA NA ADI: Jutros sam video šta se desilo, NISAM KRIV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track