UZBUDLJIV LJUBAVNI ŽIVOT BUDUĆEG OCA: Miodrag Dragičević čeka dete sa GLUMICOM, a pre nje je bio u vezi sa 2 poznate DAME!
Foto: Printscreen/Instgram

ljubio poznate dame

UZBUDLJIV LJUBAVNI ŽIVOT BUDUĆEG OCA: Miodrag Dragičević čeka dete sa GLUMICOM, a pre nje je bio u vezi sa 2 poznate DAME!

Pop kultura -

Glumac Miodrag Dragičević čeka prvo dete sa glumicom Oliverom Oljom Bacić, sa kojom je već neko vreme u ljubavnoj vezi.

Pre veze sa Oljom, ljubavni život Miodraga Dragičevića često je bio tema medija, budući da je glumac od kako se pojavio na javnoj sceni stekao epitet zavodnika.

Miodrag Dragičević je, naime, tokom prethodnih godina bio u vezi sa još dve poznate dame.

Jedna od njih je glumica Iva Ilinčić, sa kojom je u ljubavi bio tri godine. Raskinuli su 2019, nakon čega je svako krenuo svojim putem.

Iva je pronašla sreću pored novog partnera koji nije poznat javnosti, dok je Miodrag uplovio u romansu sa Leom Savin, ćerkom poznatog reditelja Egona Savina.

Lea se pored glume bavi i muzikom, a kako je svojevremeno otkriveno u medijima, ona i Miodrag su nakon pet meseci veze otpočeli zajednički život.

- Nakon skoro tri i po godine zabavljanja Iva i ja smo odlučili da se raziđemo. Bili smo previše mladi za vezivanje. Sada imam novu devojku - priznao je Miodrag tada, potvrdivši vezu sa Leom.

Ipak, i ta veza je doživela krah, a Dragičević se nakon toga skrasio pored Olje, sa kojom sada čeka bebu.

- Nedavno su saznali da će se ostvariti kao roditelji. Raduju se zbog prinove, a vest su podelili samo sa najbližima. Sem najuže porodice i nekoliko bliskih prijatelja niko drugi ne zna da je Olivera u drugom stanju - rekao je izvor blizak glumačkom paru.

Miodrag i Olivera su se, inače, upoznali na snimanju serije "Žigosani u reketu", gde je on tumačio košarkaša Luku, a ona novinarku Tatjanu. Ono što je zanimljivo jeste da u istoj seriji igra i Iva Ilinčić, a ona i Miodrag su u vreme snimanja još uvek bili u vezi.

(Kurir.rs/a.M./Blic)

Bonus video:

01:32

POZNATI CESTITAJU PRVI ROĐENDAN KURIR TELEVIZIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track