MANEKENKA OTKRILA UŽASNE DETALJE DOK JE BILA VIKTORIJIN ANĐEO: Terali su me da mršavim i da koristim narkotike, ali TO NIJE SVE!
Foto: Profimedia

uznemirujuće

MANEKENKA OTKRILA UŽASNE DETALJE DOK JE BILA VIKTORIJIN ANĐEO: Terali su me da mršavim i da koristim narkotike, ali TO NIJE SVE!

Pop kultura -

Manekenka Bridžit Malkolm objavila je video na TikToku u kojem tvrdi kako brend "Victoria's Secret" ima loš uticaj na modele, a njihov pokušaj prihvatanja raznolikosti i osnaživanja žena prikazala je kao "šalu".

Naime, ona je na TikTok videu s naslovom "Malo prekasno, Victoria's Secret", ispričala da je njeno zdravlje bilo narušeno u tolikoj meri da uopšte nije izgledalo zdravo ni spolja, ali ni iznutra.

„Pronašla sam svoj brushalter s revije iz 2016. godine. Ovo je veličina 30A, a sada sam na 34B. Sada mi je telo zdravo“, ispričala je Bridžit u videu koji se brzo proširio internetom.

Ona je jedna od najglasnijih modela koja osuđuje popularni brend donjeg veša, ali i kompletnu manekensku industriju. Prvi put je progovorila pre tri godine, kada je za Harper’s Bazaar ispričala sve o svom poremećaju u ishrani zbog kog ima probleme s probavnim sistemom, što joj je uzrokovalo anksioznost.

Bridžit se javno izvinila obožavaocima zbog saveta koje je delila i javno zastupala, jer je shvatila da način ishrane i svakodnevno vežbanje nisu ispravni.

U jednom od svojih videa ispričala je kako su je agenti brenda podsticali na kokain, seks i neprestano je terali da mršavi. Tvrdi kako ju je jedan stariji muškarac više puta seksualno zlostavljao, zbog čega je na kraju patila i od depresije.

@bridgetmalcolm

TW: sexual harassment. Remember when playboy tried to be trendy? Lol. Part 3 up

♬ original sound - Bridget Malcolm

Bridžet nije deo kompanije od 2019. godine, a danas radi s brendovima s kojima se oseća sigurno te je odlučila o svemu da progovori nakon što se oporavila.

Bridžit Malkom
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

LEPA BRENA PRODALA GRAND, PA OTIŠLA NA MORE! Pevačica pokazala gde sada UŽIVA, a pogled sa JAHTE je sve ODUŠEVIO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track