GORICA POPOVIĆ I BILJA KRSTIĆ NA JEDAN DAN POSTALE BIBLIOTEKARKE: Delile poklone, a Srbeno jezero dobilo biblioteku pored obale
Foto: Privatna Arhiva

lepa slika

GORICA POPOVIĆ I BILJA KRSTIĆ NA JEDAN DAN POSTALE BIBLIOTEKARKE: Delile poklone, a Srbeno jezero dobilo biblioteku pored obale

Pop kultura -

U cilju promovisanja knjige i kulture čitanja, ali i želje da se unapredi kulturno-turistička ponuda opštine Veliko Gradište i Srebrnog jezera, Narodna biblioteka “Vuk Karadžić” iz Velikog Gradišta danas je otvarila bibliotečki punkt na šetalištu na Srebrnom jezeru, ispred istoimenog hotela.

Gorica Popović
foto: Privatna Arhiva

Prisutnima su se obratili predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić i direktorka Biblioteke, Milena Dimitrijević, istaknuviši da je misija biblioteka da promoviše kulturu čitanja uvek i na svakom mestu, uverena da se u bogatim bibliotečkim fondovima krije literatura za svačiji ukus. S druge strane, ukazano je na inovativnost projekta koji se ogleda u načinu predstavljanja i promovisanja biblioteke i kulture čitanja i to koristeći na interesantan način savremene vidove komunikacije koja se u velikoj meri odvija na društvenim mrežama.

U programu otvaranja učestvovale su i kume Gorica Popović i Bilja Krstić, kao i učenici srednje škole "Miloje Vasić". Glumica i pevačica pomgale su biblotekarima, posetiocima su delile poklone iznenađenja, a oni su dobili priliku da se učlane u Biblioteku po veoma povoljnim uslovima.

U okviru ove akcije, koja će trajati tokom jula i avgusta, Biblioteka će ponuditi svojim korisnicima raznovrsnu literaturu, pre svega bogat izbor beletristike, ali i dnevnu štampu i časopise. Tokom leta organizovaće i raznovrsne kulturne sadržaje,a svakog člana očekuje poklon iznenađenje.

Biblioteka će od danas, pa do kraja avgusta raditi u periodu od 10 do 13 časova.

Gorica Popović
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs, Foto: Privatna arhiva

Bonus video:

00:29

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Gorica Popović pozivaju sve da se VAKCINIŠU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track